21 martie 2014, 01:16 Caleidoscop views 10841
21 martie 2014, 01:16 Caleidoscop views 10841

Horoscopul pentru 21 martie 2014


 

BERBEC: Încearcă astăzi, mai ales în primele ore ale dimineţii, să nu te laşi pradă neîncrederii şi scenariilor negativiste dacă ai de-a face cu chestiuni ce ţin de credite sau bunuri în comun cu alte persoane. De asemenea, ia în calcul o mică investigaţie referitor la temele menţionate, dar fereşte-te să iei încă decizii. În ultima partea zilei dispoziţia ta tinde să se detensioneze, aşa că ar fi un moment bun să pleci pentru o zi sau două, alături de cei dragi, într-o relaxantă excursie.

TAUR: Este posibil să ai îndoieli referitor la serioziatea unor angajamente parteneriale şi chiar să respingi ideile de investiţii venite din partea unui prieten. Ia-ţi timp suficient de gîndire, nu te iluziona mai mult decît e cazul atunci cînd planifici viitorul şi pregăteşte-te să întîmpini cu mai multă seninătate subiectele care-ţi stîrnesc anxietate. De asemenea, fii atent să nu ratezi oportunităţi legate de carieră, care pot apărea din senin şi de la cine nu te aştepţi.

GEMENI: La serviciu deşi eşti o persoană de nădejde, poţi părea cam rigid, preocupat intens de a face totul cu maxim de conştiinciozitate. Chiar dacă ziua este favorabilă desfăşurării acţiunilor de rutină, evită să întreci măsura. Discuţiile decisive legate de carieră e indicat să le amîni pentru o altă zi fiindcă, oricît ai fi de optimist în această privinţă, sînt şanse mari să nu se soldeze cu nimic concret. Aşa că încheie ziua într-o notă optimistă, ieşind în oraş alături de partenerul tău.

RAC: Încă de dimineaţă, copiii tăi s-ar putea plînge că eşti cam sever şi mai puţin dispus să le faci orice hatîr, iar la serviciu eşti tentat să discreditezi opiniile care nu se pliază pe viziunea ta. Optimismul cu care vezi materializarea planurilor tale privind carieră e folositor moralului propriu, cu condiţia să te poţi concentra mai mult la detalii. Ziua e favorabilă activităţilor relaxante în natură, care consolidează imunitatea, mai ales că segmentul respirator este sensibilizat.

LEU: Începutul de zi prefigurează o atmosferă apăsătoare acasă, dar această se va mai degaja în ultima parte a zilei, cînd ai ocazia să discuţi cu cineva apropiat despre gradul de risc al unei acţiuni care presupune o investiţie financiară. Acţiunile creative dar mai ales cele recreative sînt o cale perfectă de a-ţi îmbogăţi experienţa personală dar şi şansa de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi. Aşa că bucură-te de un sfîrşit de săptămînă cît se poate de activ, dar şi relaxant.

FECIOARA: Întîlnirile sociale programate în prima parte a zilei se pot solda cu rezultate mai puţin favorabile datorită predispoziţiei tale la scepticism şi a limitării discuţiei doar la chestiunile care-ţi par esenţiale. În plus, persoanele cu care ai de-a face nu par a se ridica la nivelul de încredere aşteptat, aşa că doar dialogul cu rudele apropiate va fi indicat. Pînă la urmă, o zi în care să te simţi în largul tău acasă e o ocazie bună de te a percepe într-o lumină cu totul nouă.

BALANŢA: Grijile legate de bani îţi pot înnegura începutul zilei, dar nu e cazul să te îndoieşti de resursele tale interioare. Nici relaţia cu colegii de serviciu nu pare prea roz, putînd avea senzaţia, cel mai probabil eronată, că nu eşti tratat cum se cuvine. Şi chiar dacă eşti deschis dialogului şi interacţiunilor sociale care-ţi deschid noi perspective, e indicat să nu închei înţelegeri definitive sau să te înscrii la forme noi de învăţămînt. Doar bucură-te de noii oamenni pe care-i întîlneşti astăzi.

SCORPION: În prima parte a zilei proabil că-ţi vei menţine o mină prea serioasă şi severă, însă care ascunde privirii emoţiile clocotitoare care-ţi sînt atît de familiare. Totuşi, o dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, optimismul şi încrederea în forţele proprii sînt în creştere, dar e bine să te sfătuieşti pentru o chestiune bănească numai cu cineva apropiat din familie. Acordă atenţie sporită sumelor de bani pe care vei fi tentat să le cheltuieşti pentru a-ţi asigura un tratament de îngrijire corporală.

SĂGETĂTOR: Unele temeri nejustificate sau angoase te pot tulbura în primele ore ale zilei, dar trebuie să rămîi încrezător în puterea ta de a te detaşa de ele. Apoi te vei simţi mult mai încărcat din punct de vedere energetic, văzînd lumea cu alţi ochi. Atitudinea optimistă şi spontaneitatea pot atrage privirea unor admiratori, dar ar fi indicat deocamdată să-ţi păstrezi o abordare relaxată, fără prea multe angajamente. Ieşi în lume şi exprimă-ţi personalitatea debordantă.

CAPRICORN:
Este adevărat că relaţiile tale sînt într-un proces de restructurare, dar parcă astăzi porneşti cu o atitudine mai mult decît rezervată. Aminteşte-ţi însă că nu poţi să deţii controlul absolut al evenimentelor viitoare. Acordă-ţi mai multe momente cu tine însuţi, oriunde te simţi cu adevărat confortabil şi detaşat de lumea înconjurătoare şi lucrează la consolidarea încrederii personale. Învaţă să te racordezi la domeniul spiritual şi vei obţine mult mai uşor o baza solidă pe care să construieşti.

VĂRSĂTOR: Sînt şanse mari să închei în forţă o săptămîna de lucru, fiind de-a dreptul absorbit de imaginea impecabilă pe care vrei să o laşi celor din jur. O dată cu schimbarea de vibraţie a Lunii, energia ta se va direcţiona mai mult spre partea socio-recreativă a activităţilor tale, dar fii atent la tendinţa de a combate prea vocal sistemul de valori la care se raportează interlocutorii tăi. Acest răstimp este favorabil întîlnirilor cu prietenii aşa că poate găseşti o mică ocazie de a evada din cotidian.

PEŞTI:
De dimineaţă se poate să te simţi neîncrezător în soluţionarea favorabilă a unei chestiuni legislative şi vei fi cam nehotărît dacă să te laşi condus de inteligenţa ta intuitivă sau să abordezi o atitudine încrezătoare, mai ales dacă trebuie să discuţi cu şeful tău despre perspectivele carierei tale. Este recomandabil să te axezi mai mult pe proiectele deja începute, căci sînt mai multe şanse ca acestea să-ţi ofere o creştere a veniturilor, comparativ cu demararea altora noi. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1478 locuitori

Cişmea este un sat din cadrul comunei Pelivan, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 7 km de oraşul Orhei şi la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1478 de oameni. Satul Cișmea a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.