30 iunie 2014, 01:20 Caleidoscop views 11158
30 iunie 2014, 01:20 Caleidoscop views 11158

Horoscopul pentru 30 iunie 2014


 

BERBEC: Relatiile sentimentale sînt tensionate. Iti rascolite sentimentele, rastalmacite vorbele si prost intelese actiunile realizate in ultima vreme vizavi de cei dragi. Posibil sa primesti tot felul de  reprosuri pe seama faptului ca esti preocupat mai mult de casa sau de prieteni. Asteapta sa se linisteasca apele si vorbeste numai dupa ce ai chibzuit bine.

TAUR:
Familia te solicita mult astazi. Cu toate ca iti indrepti eforturile catre activitatile profesionale vei fi nevoit sa iti rezervi timp si pentru a rezolva treburile casnice. Ar fi bine sa verifici instalatiile de foc si de aer din spatiul locativ. Dialogurile cu membrii familiei sînt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

GEMENI:
Esti cufundat in gandurile tale intreaga zi. Comunicarea este deficitara, de aceea fii prudent si prezent in tot ce ai de intreprins astazi. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor aduce informatii bune legate de imbunatatirea veniturilor tale. Detaseaza-te de problemele altora si tine-ti firea. Sînt momente pasagere, asa incat nu ai de ce sa te ingrijorezi.

RAC:
Tentatia de a cheltui este la cote mari. Chiar daca este posibil sa primesti astazi bani sau cadouri, fii prudent si pune-le deoparte. Recomandabil este sa cumperi strictul necesar traiului zilnic. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare. Dupa-amiaza mergi la un salon de intretinere corporala sau plimba-te intr-un parc.

LEU:
Ar fi bine sa stai departe de provocarile celorlalti. Posibil sa fii solicitat mult astazi, fie acasa de catre cei dragi, fie de colegii de serviciu. Recomandabil este sa fii cat mai discret si sa te ocupi de treburi usoare. Sînt momente favorabile de a-ti reorganiza activitatile pentru o luna de zile de acum incolo. Planifica-ti zile libere si programe de infrumusetare si ingrijire corporala.

FECIOARA:
Dorinta de interiorizare si detasare de cotidian este la cote mari. Iti sînt favorizate dialogurile secrete cu persoanele de incredere din anturajul apropiat. Totusi selecteaza informatiile vehiculate in prejma ta, deoarce unele sînt distorsionate. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil.

BALANTA:
Caruselul de situatii aparut astazi intre tine si prieteni este interesant, dar obositor. Pe de o parte, unii te sustin si iti propun planuri marete. Pe de alta parte, altii iti pun bete in roate si iti ofera si explicatii pertinente vizavi de aceste bete. Bine ar fi sa adopti o atitudine neutra fata de toti. Insa retine informatiile primite si actioneaza numai la sfatul vocii tale interioare.

SCORPION:
Astazi esti in prim-planul scenei profesionale. Relatiile cu sefii si cu persoanele cu functii importante te vor solicita mult. Se recomanda prudenta, deoarece foarte usor iti poate fi discreditata imaginea publica sau pozitia oficiala din cadrul unui loc de munca. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de un nou traseu profesional.

SAGETATOR:
Mentalul iti este inundat de emotii. Evita discursurile importante, semnarea documentelor si luarea deciziilor care te implica pe termen lung. Asta pentru ca este mai dificil sa te concentrezi pe o tema anume si sa fii obiectiv. Rezerva-ti momente pentru visare, pentru a lectura o carte amuzanta sau pentru a viziona un film bun.

CAPRICORN:
Astazi va trebui sa achiti taxe, facturi restante sau alte tipuri de datorii. Chestiunile financiare comune cu partenerul de viata, cu rudele sau cu partenerii de afaceri este bine sa le verifici in permanenta si sa tii o evidenta stricta a lor. Posibil sa apara pierderi fie prin furt, fie prin neglijenta, indiferent ca este vorba despre bani, bunuri materiale sau documente.

VARSATOR:
Relatiile parteneriale sînt tensionate. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre partenerii de afaceri sau colaboratorii profesionali fii prudent din toate punctele de vedere. Discordia este prezenta si astfel este mai dificil sa cazi la pace cu altii, indiferent de tema. Dupa-amiaza retrage-te intr-un loc linistit si gandeste-te pe indelete la cele petrecute astazi.   

PESTI:
Saptamana debuteaza cu multa munca la serviciu. Relatiile colegiale sînt tensionate, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator. Totusi, pe cat posibil evita tratamentele alopate, consultatiile sau anlizele medicale. O dieta usoara, momente de relaxare si plimbari in aer liber iti sînt suficiente pentru a-ti imbunătăti starea generala. 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
300 locuitori

Florica este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 300 de oameni. Satul Florica a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.