22 iulie 2014, 14:34 Caleidoscop views 9889
România: Fenomen rar în Mamaia
Foto: stirileprotv.ro
22 iulie 2014, 14:34 Caleidoscop views 9889

România: Fenomen rar în Mamaia

Un fenomen meteo rar a avut loc, sambata, in jurul orei 15, pe Lacul Siutghiol din statiunea Mamaia, iar un turist n-a ratat ocazia si l-a fotografiat.

Barbatul care a trimis pozele pe adresa redactiei Stirilor PROTV a surprins ceea ce pare a fi un fenomen meteo rar vazut in timp real.

Mai exact, in poze se vad niste nori imensi deasupra Lacului Siutghiol, care formeaza o furtuna spectaculoasa, aproape identica unei tornade.

Fenomenul a fost observat de mai multe ori in Dobrogea, in ultima perioada. Mai multe mini-tornade au fost observate, in 2013, pe litoralul romanesc, cea mai notabila fiind cea din Vama Veche.

Sursa: vacantalamare.stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

natura , fenomen , Romania , nori , furtuna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
7546 locuitori

Truşeni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Truşeni şi Dumbrava. Localitatea se află la distanța de 14 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7546 locuitori. Satul Trușeni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.