11 octombrie 2014, 11:15 Caleidoscop views 10920
NASA va trimite pe Marte o fetiță de 13 ani
Foto: ziare.com
11 octombrie 2014, 11:15 Caleidoscop views 10920

NASA va trimite pe Marte o fetiță de 13 ani

Primul pamantean care va avea privilegiul sa paseasca pe Marte ar putea fi Alyssa Carson, o fetita de 13 ani. Ea viseaza dintotdeauna sa ajunga pe Planeta Rosie - si NASA crede ca are o sansa reala sa ajunga acolo.

Alyssa se antreneaza deja temeinic pentru zborul catre Marte, studiaza stiintele si mai multe limbi straine si a participat la cele trei tabere spatiale NASA, scrie BBC.

Numele ei de apel la agentia spatiala americana este "Blueberry".

Adolescenta din Baton Rouge, Louisiana, spune ca esecul nu este o optiune - iar tatal sau sustine ca urmatorii 20 de ani ai fetei sunt deja trasati.

Sursa: www.ziare.com

Cuvinte cheie:

Marte , cosmos , copii , NASA

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1902 locuitori

Popeştii de Jos este un sat şi comună din raionul Drochia. Popeştii de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 28 km de orașul Drochia și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1902 oameni. Satul Popeştii de Jos a fost menționat documentar în anul 1606.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.