07 noiembrie 2014, 16:40 Caleidoscop views 10672
”In jurul Pămîntului gravitează o navă extraterestră!”
Foto: incomemagazine.ro
07 noiembrie 2014, 16:40 Caleidoscop views 10672

”In jurul Pămîntului gravitează o navă extraterestră!”

Camera video instalata in exteriorul Statiei orbitale internationale (ISS), a surprins un aparat zburator neindentificat (OZN), care are forma unei sfere si care evolueaza pe orbita Pamantului. Avansand o ipoteza mai mult sau mai putin indrazneata, o serie de futurologi au estimat ca ar fi vorba despre o nava extraterestra, care imita Luna, scrie presa de specialitate.

Astfel, utilizatorul de internet Scott Waring a observat un obiect ciudat si stralucitor cand a vizionat imaginile transmiste online de camerele de pe ISS.

Initial, el decis ca respectivul obiect care apare in cadru este Luna, dar apoi a realizat ca nu poate fi satelitul natural al Terrei.

"Ar fi trebuit sa se deplaseze in sus si in jos fata de orizont. Dar acest OZN apare, pur si simplu, de nicaieri si dispare undeva. Cert este ca Statia orbitala este tinuta sub observatie", scrie Waring pe YouTube.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

ozn , Pamint , cosmos

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1557
Populația:
3171 locuitori

Sărata Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Sărata Nouă, Sărata Veche și Hitreşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3171 de oameni. Satul Sărata Veche a fost menționat documentar în anul 1557.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.