11 noiembrie 2014, 12:20 Caleidoscop views 7154
Cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun
Foto: gandul.info
11 noiembrie 2014, 12:20 Caleidoscop views 7154

Cea mai emoţionantă reclamă de Crăciun

Mai sunt şapte săptămâni până la Crăciun, iar retailer-ul britanic John Lewis a dat deja startul campaniei publicitare pentru Sărbătorile de iarnă. Ca de fiecare dată, acestă reuşeşte să emoţioneze publicul prin povestea pe care o transmite

Reclama retailer-ul britanic John Lewis de Crăciun redă prietenia dintre un băieţel pe nume Sam şi un pinguin pe nume Monty. Relaţia dintre cei doi este urmărită pe parcursul unui an, timp în care cei doi se joacă, mănâncă şi dorm împreună.

Odată cu venirea iernii, legătura dintre cei doi începe să fie afectată de un sentiment de singurătate pe care îl simte Monty. Sam reuşeşte să-l alunge, chiar în ziua de Crăciun, când pinguinul găseşte sub brad un partener pentru el, pe nume Mabel.

Dacă anul trecut cei de la John Lewis ne-au îndrumat să "dăruim cuiva un Crăciun" pe care să nu îl uite niciodată, anul acesta, sloganul spotului publicitar este "Oferă cuiva Crăciunul pe care îl visează".

Întreaga poveste este redată pe melodia „Real Love" a lui Tom Odell (cover după John Lennon), iar cei doi pinguini sunt, contrar aparenţelor, animaţi digital. Atât Monty, cât şi Mabel sunt aduşi la viaţă prin efecte speciale de grupul britanic MPC, 'responsabil' de animaţii CGI în producţii ca 'Planet of the Apes', 'World War Z' sau 'Life of Pi'.

Noua reclamă pentru John Lewis a fost creată de agenţia Adam&Eve/DDB şi a costat un milion de lire sterline, echivalentul a peste 1,270.000 de euro. Spotul publicitar face parte dintr-o campanie amplă de Crăciun centrată pe MontyThePenguin, ale cărei costuri se ridică la 7 milioane de lire.

Spotul publicitar a devenit viral. Acesta fiind urmărit de peste 4,5 milioane de persaone în mai puţin de 24 de ore.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

Crăciunul , publicitatea , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
111 locuitori

Sătuc este un sat din cadrul comunei Pelinei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 111 oameni. Satul Sătuc a fost înființat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.