27 noiembrie 2014, 09:59 Caleidoscop views 22960
Secretul de pe Marte! NASA ascunde imagini cu extratereștri!
Foto: sokrytoe.net
27 noiembrie 2014, 09:59 Caleidoscop views 22960

Secretul de pe Marte! NASA ascunde imagini cu extratereștri!

Un fost angajat NASA a făcut recent o declarație cât se poate de surprinzătoare, ce a stârnit numeroase controverse în toată lumea.

Potrivit acestuia, pe planeta Marte au avut loc tot felul de evenimente bizare pe care specialiștii nu și le pot explica. Uneori, aparatura de specialitate de pe planetă era plină de praf, dar ca prin minune, cineva venea să o curețe.

Curioși să înțeleagă ce se petrece, oamenii de știință au făcut o serie de fotografii în care apăreau difeite siluete de om. Unii spun că este vorba despre oameni misterioși, alții spun că avem de-a face cu prezențe extraterestre.

Oficialii NASA s-au ferit să dea declarații și au spus că este vorba doar de diferite umbre și nimic mai mult. Fotografiile sunt însă incredibile.

Sursa: a1.ro

Cuvinte cheie:

Marte , NASA , extraterestri

Comentarii

 (1)
  • #1 jon Răspunde Citează selecţia

    да конечно инопланитяни....

    косяки в сьемочной студии неизбежны

 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
915 locuitori

Mireşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mireşti și Chetroşeni. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Mirești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.