30 noiembrie 2014, 12:37 Caleidoscop views 10591
Descoperire: Pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată!
Foto: incomemagazine.ro
30 noiembrie 2014, 12:37 Caleidoscop views 10591

Descoperire: Pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată!

Un artefact absolut senzational a fost descoperit in regiunea rusa Krasnodar. Este vorba de o piatra cu "microcip", veche de aproape 250 milioane de ani, relateaza presa rusa.

Greu de spus daca este adevarat sau o simpla "intoxicare" mediatica. Oricum, fotografiile publicate de mass-media vin sa sustina ipoteza cercetatorilor rusi.

In opinia lor, descoperirea demonstreaza fara nici o indoiala ca pe Terra a trait, cu mult inaintea noastra, o civilizatie mult mai avansata.

Presa rusa scrie ca piatra a fost gasita in vara acestui an, de un locuitor al orasului Labinsk, Viktor Morozov, iesit sa pescuiasca in raul Hodzi.

Om de buna credinta, barbatul a predat piatra cercetatorilor. Dupa mai multe luni de analize, a venit si verdictul: conform expertizelor stiintifice efectuate in cadrul sectiei de geologie a Universitatii din Novocerkask, piatra are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Specialistii afirma, de asemenea, ca varsta pietrei, precum si "microcipul" gasit confirma teoria potrivit careia pe Terra a existat, candva, o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

descoperire , Rusia , istoria , civilizatie , Pamint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
183 locuitori

Cîzlar este un sat din cadrul comunei Cneazevca, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Leova și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 183 de oameni. Satul Cîzlar a fost înființat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.