09 februarie 2015, 11:31 Caleidoscop views 9440
Previziunile controversate ale unui istoric israelian
09 februarie 2015, 11:31 Caleidoscop views 9440

Previziunile controversate ale unui istoric israelian

În anul 2050 bogaţii ar putea fi nemuritori, ceea ce nu se poate spune şi despre săraci, care vor continua să moară, iar în timpul vieţii îşi vor căuta refugiul în droguri.

Aceasta este, pe scurt, previziunea istoricului israelian Yuval Noah Harari de la Universitatea Ebraică din Ierusalim. Harari este convins că ştiinţa va progresa atât de mult încât, pentru prima dată în 4 miliarde de ani de evoluţie, va fi posibil ca oamenii să devină imortali.

El crede că oamenii foarte înstăriţi îşi vor putea face, odată la fiecare 10 ani, o "revizie tehnică" generală a corpului lor, ceea ce le va permite să evitea moartea din cauza vârstei.

Istoricul a atras atenţia că nu foloseşte termenul de nemuritori, deoarece chiar şi cei bogaţi vor putea muri dacă vor suferi accidente sau dacă vor fi asasinaţi, potrivit Agerpres, citat de Capital.

Sursa: www.gandul.info

Cuvinte cheie:

previziune , istoria , Israel , viitor

Comentarii

 (1)
  • #1 kkk Răspunde Citează selecţia
    Похоже, у редакции серьёзный кризис жанра, раз стали перепечатывать всякую чушь и ахинею.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1137 locuitori

Corestăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Corestăuţi și Stălineşti. Satul Corestăuţi este situat la o distanță de 22 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ocniţa şi la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1137 de oameni. Prima mențiune a satului Corestăuți (la acea dată satul Coroșteni din ținutul Hotin) datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.