15 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 3593
15 aprilie 2015, 08:00 Caleidoscop views 3593

Horoscopul pentru 15 aprilie 2015



BERBEC

Ai noroc la bani astazi, pentru ca, pe langa sursa ta principala de venit pe care te poti baza, s-ar putea sa mai apara una exact cand aveai mai mare nevoie de o infuzie de capital. Dar banii, desi au de unde sa vina, se si duc, pentru ca aceeasi bani ii ai deja programati pe caprarii pentru a face fata unei liste lungi de cheltuieli. Dar altceva e sa platesti facturile cand ai suficienti bani la dispozitie decat sa tragi de fiecare leut. Sentimentul de prosperitate care te cuprinde azi e benefic pentru a-ti decide corect toate afacerile, fara a dezechilibra deloc balanta. Banii vin, banii se duc, important e ca echilibrul se mentine.

TAUR

Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

GEMENI

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

RAC

Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. Intalnesti multi oameni care iti pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merita puse in aplicare, vin informatii care te pot ajuta sa restabilesti echilibrul pe multe planuri ale vietii tale. Sunt ponturi concrete, nu simple pareri, deci te poti folosi de ele cat se poate de clar, dar numai de tine depinde cum le aplici in proiectele tale. Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati. Si e si asta o senzatie placuta de prosperitate!

LEU

Cu cat pastrezi discutia pe un ton mai bland si mai pasnic, cu atat sansele de a aplana orice probleme de cuplu sunt mai mari. Discuta cu jumatatea ta cu multa toleranta si diplomatie, tine-ti sub control nervii sau furia, si adu-ti aminte ca intotdeauna exista o solutie chiar si la cele mai neplacute conflicte. Stati de vorba, va ascultati reciproc opiniile si pozitia, si vei vedea ca orice disputa se poate aplana ca prin farmec. Chiar si vechi neintelegeri sentimentale pot cunoaste acum o echilibrare, fiind o zi buna pentru impacari, reconcilieri sau reluarea unor relatii ajunse in impas. Fiecare tabara vrea asta!

FECIOARA

Esti mai puternic decat ai crede, deci foloseste-ti talentele in tot ce doresti sa obtii. Sta in puterea ta sa-ti realizezi orice vis, sa pornesti orice plan maret, si nu are rost sa-ti faci griji in nicio directie. Valorifica-ti talentele care te fac unic si te scot mai bine in evidenta pe oriunde te-ai duce. Ai incredere in ceea ce este doar al tau si lasa si modestia si timiditatea deoparte, nu e cazul sa le arati, chiar daca in sinea ta exista si astfel de urme. De data aceasta e nevoie de o maxima incredere in tine insuti, in valoarea ta, pentru ca sigur ai un as in maneca de care merita sa te folosesti cu brio!

BALANTA

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

SCORPION

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

SAGETATOR

Spune cu incredere ce gandesti, pentru ca exista in jurul tau oameni care chiar au nevoile de parerile sau informatiile tale. Vorbeste raspicat, argumenteaza-ti opiniile si nu te lasa influentat de ceilalti care cred ca numai ei au dreptate. Tu stii foarte bine ce spui si pe ce te bazezi, pentru ca ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfaza. Unii chiar tin cont de ceea ce le transmiti, ca atare exprima-te cu atentie, oferind toate detaliile ca sa fii corect inteles. Nu ti-ar placea ca cineva sa faca ceva pornind de la datele transmise de tine si sa descoperi ca nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos si in detalii, daca tot ii oferi atatea sfaturi bune.

CAPRICORN

Numai vesti bune se indreapta astazi spre tine, dar te cam indoiesti de ele. Daca incepi sa le analizezi pe toate partile, e si normal sa li se mai diminueze energia pozitiva, pentru ca ajungi sa descoperi si aspecte nu tocmai placute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te incarci doar de energia buna care se resimte, nu cauta nod in papura ca orice pret, pentru ca atunci cand sapi dupa ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele si strica din bucuria aparenta. Lasa-te invadat de lucrurile minunate care se petrec in jurul tau si arata-ti fericirea cat mai clar, cat mai sonor, cat mai energic, pentru ca ai motive!

VARSATOR

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

PESTI

Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii. Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

astrologie , 2015 , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
36 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Satul Vrănești este situat la 25 km de orașul Florești și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de locuitori. Satul Vrănești a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.