11 iunie 2019, 04:00 Caleidoscop views 13535
12 moduri de a-ţi crea un look inedit (Foto)
11 iunie 2019, 04:00 Caleidoscop views 13535

12 moduri de a-ţi crea un look inedit (Foto)

Pentru a fi la modă, nu trebuie doar să ai în garderoba o mulțime de eșarfe, ci trebuie să știi cum să le legi pe cap frumos și elegant.

Acest accesoriu este foarte versatil şi-ţi poate transforma look-ul într-atît, încît să nu poţi fi recunoscută. Vara eșarfă va deveni, cel mai probabil, accesoriul tău preferat, de care nu vei vrea să te lipseşti, mai ales, cînd mergi la plajă. Pentru a face ca ţinuta de seară să fie şi mai elegantă puteţi lega frumos, de asemenea, o eșarfă. 12 idei geniale numai bune de aplicat în practică!

1. Eşarfa în păr

2. Cosiţă

3. Poart-o cu părul despletit

4. Trandafirul drag

5. Stil oriental

6. O variantă de coafură grecească

7. Eşarfă subţire în loc de cerc

8. Legătoare

9. Pentru coc înalt, mare

10. Idee pentru păr scurt

11. Pentru coc mic

12. Fundă frumoasă

Creează-şi un look inedit cu o eșarfă obişnuită. Acest accesoriu îi va oferi chipului tău originalitate şi un şic aparte. Nu-ţi fie teamă să experimentezi cu culoarea și textura!

Sursa: takprosto.cc

Cuvinte cheie:

moda , haine , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.