05 septembrie 2015, 12:10 Caleidoscop views 11180
Misterioasele raze care tasnesc din Pamant
05 septembrie 2015, 12:10 Caleidoscop views 11180

Misterioasele raze care tasnesc din Pamant

Camerele de luat vederi ale Statiei Spatiale Internationale (ISS) au surprins niste raze ciudate care izvorasc din interiorul Terrei. In orice caz, asa afirma persoane care a postat inregistrarea pe internet si care se ascunde sub numele StreetCap, relateaza The Mirror. In imagine se vede cum niste raze uriase si foarte stralucitoare izvorasc din Pamant. Parerile utilizatorilor s-au impartit, fireste. Adeptii teoriei conspiratiei au vazut urma unei nave extraterestre. In opinia lor, camerele de luat vederi au surprins momentului cand un astfel de OZN s-a desprins de Terra.

Mirror noteaza ca aceasta ipoteza a fost, oarecum, alimentata de Agentia spatiala americana, NASA. Problema este ca fragmentul in cauza nu apare in versiunea oficiala a inregistrarii. Ceva similar s-a intamplat si cu alta inregistrare video, realizata tot de la bordul Statiei orbitale.

Respectivul filmulet prezinta o sfera roz-aurie care pluteste la o oarecare distanta de ISS. Poate a fost doar un deseu cosmic reflectand lumina soarelui. Dar eliminarea fragmentului din inregistrarea oficiala a dat nastere la numeroase speculatii. Mai ales ca varianta completa a ajuns pe Internet, fiind difuzata de mai multe posturi de televiziune.

Intervievat de Mirror, cunoscutul ufolog Scott Waring a declarat ca nu este pentru prima data cand NASA taie "cele mai interesante momente" din filmuletele realizate de la bordul ISS. "Ceea ce inseamna ca foarte multe lucruri sunt tainuite de noi", a concluzionat cercetatorul.

Sursa: incomemagazine.ro

Cuvinte cheie:

Pamint , cosmos

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.