18 decembrie 2015, 11:17 Caleidoscop views 5028
Cel mai mare brad uman de Crăciun (Video)
18 decembrie 2015, 11:17 Caleidoscop views 5028

Cel mai mare brad uman de Crăciun (Video)

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului www.guinnessworldrecords.com.

La realizarea lui au contribuit nu mai puțin de 2.945 de participanți. O parte dintre ei s-au îmbrăcat în maro, pentru a contura trunchiul, alții în verde, pentru a realiza ramurile, alții în roșu, simbolizând globurile și alții în galben, care au format steaua.

Aceștia s-au adunat în Piața Democrației din apropierea Palatului Prezidențial din capitala Tegucigalpa.

Manifestarea a fost beneficiat de momente artistice, însoțite de mâncăruri tradiționale și de târguri de artizanat. La eveniment a participat și președintele Juan Orlando Hernandez, împreună cu cele două fiice ale sale. „Honduras este o țară care iubește pacea și care-și dorește să trăiască în pace", a spus Hernandez, care a contribuit la promovarea evenimentului.

Recordul anterior a fost deținut de Argentina, unde, în 2013, 1.982 de persoane au format un brad uman.

Sursa: independent.md

Cuvinte cheie:

brad , Crăciunul

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
1010 locuitori

Băiuş este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cociulia Nouă și Băiuş. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Băiuș a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.