21 aprilie 2016, 11:20 Caleidoscop views 6040
Curajosul care a donat pentru femei
21 aprilie 2016, 11:20 Caleidoscop views 6040

Curajosul care a donat pentru femei

În ultimul timp, ați tot auzit de un act de caritate, pe cât de frumos, pe atât de folositor. Doritorii își taie benevol părul în beneficiul unei acțiuni umanitare, la care participă nu doar femeile dar și bărbații, pentru că și ei înțeleg valoarea gestului.

Un chip armonios este completat categoric de frumusețea părului. Iar odată ce decizia e deja luată, nu mai este greu deloc sa îi îndemni și pe alții să simtă bucuria unei fapte bune.

Bine faci, bine găsești. Asta învață și copiii de mici, de la părinți, acest lucru îl știe și colega noastră care și-a donat cosița fără ezitare împreună cu fiica, bucuroasă că și ea este eroina unei povești adevărate.

Nu încetați să faceți bine, doar bunătatea îl face pe om mulțumit de viața pe care o are.

Sursa: svnews.ro

Cuvinte cheie:

caritate , păr

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1796
Populația:
3523 locuitori

Chircăieşti este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Chircăieşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Chircăieşti este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Căuşeni şi la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3523 de oameni. Satul Chircăieşti a fost întemeiat în anul 1796.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.