12 mai 2016, 12:15 Caleidoscop views 11415
Finaliste ale concursului Miss Moldova din acest an (Foto)
12 mai 2016, 12:15 Caleidoscop views 11415

Finaliste ale concursului Miss Moldova din acest an (Foto)

23 de tinere din toate regiunile țării concurează în acest an pentru titlul de Miss Moldova 2016. Acestea au fost alese în urma unui casting la care au participat peste 100 de candidate.

Concursul va avea loc în 3 etape: sport, defilare în costume de baie și în rochii de seară. În urma acestora, un juriu competent compus din circa 20 de persoane publice din diferite domenii de activitate vor alege deținătoarea titlului Miss Moldova 2016.

Din cele 23 de participante, juriul alege 10, din 10 – trei finaliste și din trei finaliste se va alege învingătoarea, prima Vice Miss şi a doua Vice Miss. În plus, unele participante vor fi apreciate cu nominații suplimentare — «Miss Photo», «Miss Zâmbet», «Miss Farmec» și altele.

Norocoasa și câștigătoarea concursului va avea deosebita onoare să lupte din partea Moldovei pentru Miss World 2016 – un titlu ce se acordă la concursul de frumusețe internațional. Miss World este recunoscut în lumea întreagă încă din 1951 nu doar pentru frumusețea și eleganța participantelor, dar și pentru activitatea caritabilă pe care o duc.

Ca și competițiile sportive, concursurile de frumusețe unesc popoare diferite, oferind oamenilor șansa de a descoperi adevăratele valori culturale și de a dezvolta relații prospere între țări.

În acest an, concursul va putea fi urmărit și la televizor. Acesta va fi difuzat duminică, 15 mai, începând cu ora 21:00 la postul de televiziune NATIONAL4.

Vezi mai jos cine sunt finalistele concursului de frumusețe din acest an:

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Miss , 2016 , participare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
96 locuitori

Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.