18 mai 2016, 15:45 Caleidoscop views 6778
Dan Bălan a sărit pentru prima dată cu parașuta (Foto)
18 mai 2016, 15:45 Caleidoscop views 6778

Dan Bălan a sărit pentru prima dată cu parașuta (Foto)

Se pare că Dan Bălan este în căutare de senzații tari. Interpretul autohton a decis să-și depășească limitele tocmai în aer. Acesta a sărit pentru prima dată în viață sa cu parașuta.

Recent, Dan Bălan și-a încercat limitele, zburînd deasupra lumii. Interpretul a sărit cu parașuta, fiind instructat de un club de parașutism din California.

„Primul meu salt!", a scris acesta pe contul său de Facebook, atașînd și o poză memorabilă.

Nu a trecut mult timp și fanii din diferite colțuri ale lumii deja au și început să-l felicite, dar și să-l întrebe cînd va cînta în Australia sau în Los Angeles.

Amintim că ultima piesă lansată pe 25 aprilie de interpret este „Мало малины", care a acumulase 2.000 de vizualizări la doar 24 de ore după ce versiunea audio a apărut pe YouTube.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

parașută , Dan Bălan

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.