12 septembrie 2016, 16:30 Caleidoscop views 8276
Cîte produse alimentare pot fi cumpărate cu 20 de dolari în Moldova și în alte țări ale lumii (Foto)
12 septembrie 2016, 16:30 Caleidoscop views 8276

Cîte produse alimentare pot fi cumpărate cu 20 de dolari în Moldova și în alte țări ale lumii (Foto)

Dacă te întrebi cîte produse pot fi cumpărate în diverse țări ale lumii avînd doar 20 de dolari în buzunar, portalul Bright Side a ajuns la concluzia că cele mai multe cumpărături pot fi făcute în alimentarele din Republica Moldova.

Portalul Bright Side a analizat prețurile medii la produse alimentare din 14 ţări și a ajuns la concluzia că prețurile din țara noastră sunt cele mai mici.

Dacă intri într-o alimentară din Republica Moldova cu doar 20 de dolari în buzunar poți umple coșul de cumpărături cu o sticlă de vin, una de bere, o cutie de lapte, un pui, carne de vită, o pîine; legume și fructe precum banane, mere, portocale, cartofi şi roşii; dar și ouă, cașcaval, orez.

Aproape la fel de generoase pot fi considerate Kazahstanul și Rusia. Totodată, cea mai scumpă ţară este Islanda, unde cu 20 de dolari poate fi procurat doar un pui.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

dolarul , produse , stat

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1514
Populația:
480 locuitori

Leuntea este un sat din cadrul comunei Grădiniţa, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Căușeni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 480 de oameni. Satul Leuntea a fost menționat documentar în anul 1514.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.