22 octombrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2622
Horoscopul pentru 22 octombrie 2016
22 octombrie 2016, 09:00 Caleidoscop views 2622

Horoscopul pentru 22 octombrie 2016

BERBEC

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

TAUR

Esti mai sigur pe tine datorita roadelor concrete la care ajungi azi. Cand vezi ca eforturile tale au si o urmare materiala, fie ca e vorba de bani,fie de un tel atins, esti mai motivat si tragi tare. Primesti o suma de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plati administrative si gospodaresti care nu mai sufera amanare, ca atare vei plati lumina sau chiria, orice alta factura care isi asteapta randul si pe care nu o mai poti amana. Te vei simti mai bine dupa ce o vei aduce la zi.

GEMENI

Nu suporti lenea sau rutina, ci vrei ceva palpitant. Vei profita de orice ocazie care te scoate din casa pentru a-ti pune un pic adrenalina in miscare. Sportul sau plimbarile prin natura s-ar potrivi de minune cu energia de care dai dovada, deci fa tot posibilul sa nu transformi si aceasta zi in alt motiv de mancat si dormit in nestire. Te vei simti excelent dupa un efort oricat de mic si daca nimeni nu te invita, mobilizeaza-i tu pe toti.

RAC

Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu. Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi. Totusi se cere mare atentie la serviciu, pentru ca poate fi linistea dinaintea furtunii, cand orice modificare de directie poate aparea. Dupa explozie nu se stie ce va urma: haos sau regenerare?

LEU

Dragostea este planul cel mai sensibil. Esti trist, impovarat de griji, de un pesimism care nu te caracterizeaza, dar comportamentul persoanei iubite nu-ti da prea motive de incredere. Dezamagirea planeaza peste voi, cu riscul unui esec sentimental, dar nu trebuie sa extragi concluzii pripite de aici si nici sa-ti torni cenusa in cap de la un banal hop in relatie. Partenerul nu e in toane bune si nimic nu-l multumeste, nici macar incercarile tale de a fi tandru, deci mai bine il lasi in apele lui.

FECIOARĂ

Esti cuprins de doua pasiuni la fel de puternice si nu stii spre care sa-ti canalizezi totusi energia, pentru ca nu le poti duce pe amandoua in acelasi timp spre succes. Daca ai incerca sa te imparti intre ele in mod egal, ai descoperi ca rezultatele vor fi modeste si intr-o parte si-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finala: pe care s-o alegi pentru a-i da prioritate? Vei face o alegere excelenta, pentru ca iti vei lua suficient timp de gandire pentru a lua cea mai buna decizie: ori una, ori alta?

BALANȚĂ

Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie care iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

SCORPION

Familia e prioritatea numarul unul. Le acorzi celor dragi mai mult timp ca de obicei, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt sanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusa o revedere cu fosti colegi de scoala sau cu persoane din trecutul tau mai indepartat, care au jucat un rol in educatia sau evolutia ta. Ii revezi cu emotie si bucurie.

SĂGETĂTOR

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

CAPRICORN

Te cramponezi de probleme marunte si le faci sa para mai mari decat sunt. Unele nici n-ar merita luate in seama, dar te agati de ele ca si cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei. Posibil ca si lipsa unor colaboratori de nadejde sa contribuie la complicarea situatiei, pentru ca, daca ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ti-ai propus. Descurca-te singur cum te pricepi mai bine si nu astepta ajutor de la nimeni, pentru ca ceilalti mai mult te trag inapoi.

VĂRSĂTOR

Desi nu este o zi deosebita prin preocuparile asupra carora te apleci, este totusi o zi plina de piedici. Multe si marunte, nesemnificative in fond, dar devine enervant sa le descoperi la fiecare pas. Fa totul cu rabdare, nu incerca sa sari peste etapele care ti se par pe moment neimportante, pentru ca exact ele pot contine informatii ce se vor dovedi a fi esentiale. Ia totul pas cu pas, in ritmul firesc, si vei fi multumit de rezultate, dar nu visa evenimente extraordinare pentru ca nu apar azi.

PEȘTI

Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strica atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tacuti si parca ai vorbi cu surzii, altii sunt ca de pe alta planeta si eforturile tale de a le intra in gratii esueaza, deci trebuie sa dai dovada de multa toleranta si flexibilitate in functie de caracterele celor cu care intri in contact.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.