13 decembrie 2016, 16:00 Caleidoscop views 8369
Cum va fi anul 2017 pentru tine
13 decembrie 2016, 16:00 Caleidoscop views 8369

Cum va fi anul 2017 pentru tine

Un nou an aduce cu sine, de obicei, și cîteva schimbări majore fie aceastea planificate de tine sau de soartă. Cert este că, înainte de a trece în noul an, putem afla ce semnificație are anul 2017 pentru fiecare dintre noi cu un simplu calcul numerologic.

Trebuie să aflăm, înainte de toate, care este numărul personal al noului an și cum se reflectă el asupra destinului nostru, potrivit libertateapentrufemei.ro. Pentru a afla răspunsul, trebuie să aduni ziua și luna nașterii cu anul 2017.

Spre exemplu, dacă ești născută pe 25.02.1982, lași deoparte anul nașterii și aduni 25 cu 2 și cu 2017.

2+5+2+2+0+1+7=19;
1+9=10;
1+0=1
În concluzie, numărul tău personal în anul viitor este 1.

Calculează și tu numărul personal al noului an, în funcție de data nașterii tale și citește mai jos semnificația tuturor numerelor de la 1 la 9.

Numărul personal 1

2017 va fi un an al unor noi începuturi și inițieri. Va fi un an mai monoton, mai singuratic și cu o nouă povară pe umeri, dar va fi și un an în care vei descoperi un drum nou. Vei vedea mult mai clar călătoria pe care trebuie să o faci și destinația finală.

Numărul personal 2

În 2017 trebuie să te concentrezi asupra emoțiilor și asupra iubirii, mai ales dacă în anii trecuți te-a interesat mai mult cariera. Fii sinceră în dragoste și oferă mai mult în intimitate persoanei iubite.

Numărul personal 3

Va fi un an al schimbărilor creative, al distracțiilor și al călătoriilor. Înscrie-te la cursuri interactive care te pot ajuta în carieră, mergi la dansuri, iubește și provoacă iubirea cu imaginația ta. Asumă-ți riscuri noi și perspectivele se vor schimba.

Numărul personal 4

Va fi un an în care vei avea mult de muncă și vei face noi sacrificii. Trebuie să fii mai riguroasă, mai concentrată asupra obiectivelor tale și mai calculată. Poți pune bazele unei cariere stabile și mănoase.

Numărul personal 5

Va fi un an schimbător, cu multe suișuri și coborîșuri, cu succese, dar și cu eșecuri. Va fi un an plin de evenimente, din care ai multe de învățat și din care poți alege ceea ce vrei să duci mai departe.

Numărul personal 6

Te așteaptă noi oportunități în 2017 și este timpul să îți aduni forțele și să te concentrezi asupra unui singur aspect din viața ta, pentru a obține ceea ce dorești, fie asupra carierei, fie asupra iubirii și a familiei.

Numărul personal 7

Încrederea și dragostea vor fi supuse unui test important în 2017 și cei trece prin experiențe noi, care te vor ajuta să de te dezvolți la nivel spiritual. Cînd celelalte lucruri te dezamăgesc, ai încredere în spiritul și în forța ta interioară.

Numărul personal 8

În 2017, trebuie să te concentrezi asupra muncii și asupra cîștigurilor, să încerci să îți depășești condiția socială și să obții un anumit confort material. Vei găsi și oportunități la timpul potrivit și vei reuși!

Numărul personal 9

Lasă tot ceea ce e vechi deoparte și încearcă să faci ceva nou în anul următor, să te dezvolți și să creezi ceva deosebit în viața ta. Vor veni experiențe dramatice, dar vei învăța să stai pe picioarele tale, să fii fermă și să mergi mai departe.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

2017 , numerologie , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.