28 decembrie 2016, 14:45 Caleidoscop views 15011
Produsele Viorica – Cosmetic intră în topul celor 10 cadouri de sărbători
28 decembrie 2016, 14:45 Caleidoscop views 15011

Produsele Viorica – Cosmetic intră în topul celor 10 cadouri de sărbători

Potrivit site-ului celui mai ascultat post de radio muzical «Europa Plus», locul șase în lista celor mai populare cadouri de Crăciun sunt produsele de parfumerie - una din principalele activități ale întreprinderii «Viorica-Cosmetic».

În rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic» este prezentată o mare gamă de produse cosmetice, parfumuri pentru bărbați și femei, precum și lumnări aromate – alegerea corectă va fi mult mai ușoară.

În plus, toți cumpărătorii rețelei «Viorica-Cosmetic», care au ales produse în valoare de 150 lei și mai mult, devin participanți a promoției, avînd șansa de a cîștiga 1000 de premii de marcă, precum și super-premii – un laptop Asus ES1, smartphone Samsung Galaxy J5 și tableta Lenovo Yoga.

Potrivit clasamentului site-ului «Europa Plus» celui mai popular post de radio: "Idea de a face cadou un parfum nu este nouă , dar se pare că toți așa sau obișnuit, că absența parfumului printre daruri poate fi o surpriză neplăcută."

Noi sugerăm să nu supărați persoanele apropiate în Ajunul Anului Nou, și să alegeți parfumuri și produse cosmetice în rețeaua magazinelor specializate «Viorica-Cosmetic», câștigînd o mulțime de cadouri frumoase.

Citiți mai multe despre promoție pe site-ul www.VIORICA.md.

 

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , cadouri , producere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.