19 octombrie 2017, 11:15 Caleidoscop views 6079
Seagal, uimit de concurenta din Moldova (Foto)
19 octombrie 2017, 11:15 Caleidoscop views 6079

Seagal, uimit de concurenta din Moldova (Foto)

Reprezentanta Republicii Moldova la concursul „Miss Earth-2017" s-a întîlnit cu celebrul actor de la Hollywood Steven Seagal.

„Miss Earth Moldova 2017", Veronica Buzovoi, se află acum la un concurs internațional de frumusețe, care are loc în Filipine. Bruneta reprezintă patria sa și luptă pentru coroană. Frumoasa moldoveancă i-a creat deja o impresie de neșters renumitului actor Steven Seagal.

„Este o mare onoare pentru mine să reprezint Republica Moldova anul acesta la Miss Earth 2017. Steven Seagal a fost unul dintre invitații la ceremonia de deschidere a concursului. Aici ne-am întîlnit. Am fost foarte mirată, și el s-a arătat uimit cînd m-a văzut, și m-a salutat în limba rusă. El a spus că a vizitat Moldova de mai multe ori și îi place foarte mult la noi", citează cuvintele Veronicăi shok.md.

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

concurs , Miss , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
573 locuitori

Medeleni este un sat din cadrul comunei Petreşti, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 573 de oameni. Satul Medeleni a fost menționat documentar în anul 1490.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.