27 decembrie 2017, 16:00 Caleidoscop views 10178
Au împodobit bradul, făcînd drifturi (Video)
27 decembrie 2017, 16:00 Caleidoscop views 10178

Au împodobit bradul, făcînd drifturi (Video)

Au impodobit bradul, facand drifturi. O familie din capitala, pasionata de masini, a adus sarbatoarea pe un teren de antrenament. Cu multi cai putere si fum de anvelope, totul le-a iesit perfect, iar pomul a fost gatit in cateva clipe.

Un astfel de truc a fost realizat in alte tari de piloti cu renume. De aceea, l-am provocat pe Vladimir Codreanu, vicecampion al Moldovei la autoslalom, sa impodobeasca bradul direct din masina, lunecand intr-un drift extrem. Tanarul a acceptat si chiar si-a implicat toata familia. Dis-de-dimineata, acestia au incarcat pomul in masina si au pornit spre teren.

Pentru a impodobi pomul, Vladimir si-a scos special bolidul cu care participa la competitii.

Ajunsi la terenul de antrenament, sotii au imbracat costumele de piloti si au trecut la treaba. Nu a lipsit nici beteala de pe brad. Ajutat de sotia sa, tanarul innebunit dupa drifturi a gasit o solutie originala pentru a o ornamenta. Direct din masina.

Pe langa timp si pasiune, Vladimir a investit peste 5 mii de euro in masina. Tanarul a fost inspirat sa se apuce de automobilism de vedetele din Formula 1.

Vladimir CODREANU, PILOT: "Ayrton Senna si Schumacher sunt unii dintre favoritii mei, care participa in Formula 1."

Cei doi soti sunt impreuna deja de 9 ani, iar Elena spune ca si-a dorit in trecut sa devina pilot.

Elena CODREANU, SOTIE: "Sotul avea ideea asta. De multe ori spunea, hai sa pregatim si pentru tine o masina. Apoi a aparut Alexandra si nu-mi permite timpul. Dar noi il sustinem"

Vladimir Codreanu este triplu vicecampion la autoslalom in Republica Moldova. In acest an, acesta a participat la competitii si in Romania.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

brad , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
677 locuitori

Pervomaisc este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pervomaisc și Constantinovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 677 de oameni. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.