11 februarie 2018, 13:40 Caleidoscop views 14940
Un cosmetolog a dezvăluit secretul frumuseții (Video)
11 februarie 2018, 13:40 Caleidoscop views 14940

Un cosmetolog a dezvăluit secretul frumuseții (Video)

Aspectul fizic este un lucru important pentru oricine, și pentru bărbați, dar mai ales pentru femei, dintre care cele mai multe visează la "tinerețe fără bătrînețe și viață fără de moarte".

Nu întotdeauna e ușor să alegem o meserie și să urmăm o carieră. De multe ori ne alege ea pe noi, datorită conjuncturii sau influențelor exterioare.

Meseria de cosmetician este asemănătoare celei de artist, împlinind sufletește persoana care o practică. Meseria de cosmetician este una frumoasă, care aduce satisfacţii prin faptul că se vede foarte rapid rezultatul efortului depus, precum şi mulţumirea clientelor. Un cosmetician trebuie să aibă dorinţa de a sfătui, a ajuta şi de a face bine celor din jur. Pentru îndeplinirea acestora, este nevoie de bune abilităţi de comunicare şi socializare.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

profesie , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1485
Populația:
7354 locuitori

Sîngera este un oraş din municipiul Chișinău. Suprafaţă construită al oraşului alcătuieşte circa 3.66 kilometri pătraţi, fiind cuprinsă într-un perimetru de 12.05 km. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 7354 de oameni. Orașul Sîngera a fost menționat documentar în anul 1485.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.