12 iulie 2012, 11:28 Caleidoscop views 9913
12 iulie 2012, 11:28 Caleidoscop views 9913

Adevărul despre incidentul de la Roswell după 65 de ani

"Nu a fost un balon meteorologic. A fost ceea ce au raportat oamenii prima dată. A fost o navă care nu provenea de pe această planetă", a declarat Chase Brandon, care a lucrat în cadrul CIA timp de 35 de ani. Agentul susţine că a văzut probe directe ale vizitei "extraterestre" în zona de înaltă securitate a CIA din Langley.

Acum 65 de ani, Roswell Daily Record a o ştire de presă trăsnet, conform căreia oficialii militari locali din oraşul Roswell au capturat o farfurie zburătoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului. După nici 24 de ore, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că "discul zburător" observat de martori era de fapt un balon meteorologic. În mod ciudat,  presa şi opinia publică au acceptat această variantă fără să mai ridice vreun semn de întrebare.

Acum, Chase Brandon explică ceea ce s-a întîmplat cu adevărat, scrie Huffington Post. El spune că dovezile vazute de el sînt pastrate într-o cutie, în sediul CIA.

"Era o construcţie care în mod clar nu venea de pe această planetă. S-a lovit de sol şi nu mă îndoiesc nici măcar pentru o secundă că folosirea cuvintelor rămăşiţe şi cadavre era menită să exprime exact ce vorbeau oamenii că reprezintă", a afirmat fostul agent CIA.

El nu vrea să spună exact ce conţine această cutie, dar precizează că erau poze şi "material scris", detalii ce l-au convins că la Roswell s-a prăbuşit o navă extraterestră.

Ipoteza lui Chase Brandon pare să fie susţinută şi de documentele publicate recent online de FBI, pe site-ul The Vault. În aceste arhive, un agent FBI vorbea despre "trei aşa-numite farfurii zburătoare descoperite în New Mexico". Ele aveau forme circulare şi un diametru de peste 15 metri. În fiecare "navă" au fost descoperite trei cadavre cu formă umană, care aveau o înălţime de numai 90 de cm.

"Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice, cu o textură foarte fină. Fiecare trup era bandajat într-un mod similar costumelor folosite de piloţii care zboară cu viteze foarte mari", declara agentul FBI, Guy Hottel.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
472 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Sevirova, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Florești și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 472 de oameni. Satul Ivanovca a fost menționat documentar în anul 1890.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.