18 iulie 2013, 10:55 Caleidoscop views 11949
18 iulie 2013, 10:55 Caleidoscop views 11949

Pregătiți-vă, vin extratereștrii!


Foto: enigma-project.ru 

Unul dintre cei mai respectaţi fizicieni din lume avertizează guvernele de pe toată planeta să se pregătească pentru o vizită a extratereştrilor.

Jocelyn Bell Burnell, unul din cei mai respectaţi fizicieni din lume, e convinsă de probabilitatea ca pămîntenii să primească semnale din partea unor forme de viaţa inteligente de pe alte planete, că lucrul acesta se va întîmpla în următoarea sută de ani, iar noi trebuie să ne gîndim de pe acum cum să acţionăm într-o asemenea situaţie.

"Daca vom bănui că pe o altă planetă traiesc extratereştrii, vom încerca să îi contactăm sau nu? Cui vom cere părerea? Papei? Presei? Trebuie sa începem să ne gîndim de pe acum la aceste lucruri", a declarat Jocelyn Burnell.

Unii oameni de ştiinţă cred că, dacă aflăm de existenţa extratereştrilor, ar trebui să încercăm să luăm legătura cu ei, alţii spun că mai bine ne ascundem cît mai bine.

Cuvinte cheie:

extraterestri , avertizare , Pamint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
2224 locuitori

Ştefăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodăneştii Vechi și Ştefăneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Florești și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2224 de oameni. Satul Ștefănești a fost menționat documentar în anul 1836.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.