06 octombrie 2012, 12:50 Caleidoscop views 6516
06 octombrie 2012, 12:50 Caleidoscop views 6516

Octombrie - moment prielnic pentru a cumpăra o mașină sau un cîine

Cum să previi eventualele probleme și la ce să atragi atenția în octombrie, povestește pentru mke.ee clarvăzătorul Alexandr Litvin.

Familia

Energia luni octombrie vizează, în primul rînd, controlul. Din păcate, mulți oameni trec prin criza de încredere unul față de altul. Gelozia  nejustificată va otrăvi relațiile. În octombrie, dacă sînteți departe unul de altul, telefonați-vă mai des.

Cumpărături

E timpul pentru achiziționarea de vehicule. Autovehiculele achiziționate în octombrie se deosebesc prin siguranță și fiabilitate. O altă categorie de produse achiziționate în luna octombrie, va servi mult timp - toate instrumentele și mecanismele menite să asigure siguranța caselor de intruziunile neautorizate.

Octombrie – cea mai bună lună pentru a cumpăra cîini care să îndeplinească funcții specifice de pază.

Dietă

În octombrie acordați atenție alimentelor bogate în proteine, carne ar trebui să fie consumată chiar și de vegetarieni.

Dacă există posibilitatea în această lună trebuie să mîncați cel puțin 100 de grame de carne de iepure de cîmp, cerb sau mistreț.

Verdeața proaspătă, cum ar fi mărarul, pătrunjelul, salata verde, spanacul trebuie excluse din regimul alimentar.

Turism și odihnă

Octombrie este bun pentru a călători în Occident. Și este absolut contraindicată mișcarea spre est. Odihna nu trebuie să fie de lungă durată.  Este suficientă o săptămînă. Restul timpului acordați muncii.

Cuvinte cheie:

clarvazator , anotimp

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
4655 locuitori

Ţarigrad este un sat şi comună din raionul Drochia. Ţarigrad este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la 4 km de orașul Drochia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4655 de oameni. Satul Ţarigrad a fost atestat documentar pentru prima dată la 27 iulie 1795 sub denumirea de Corbu.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.