07 septembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2219
Horoscopul pentru 7 septembrie 2020
07 septembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2219

Horoscopul pentru 7 septembrie 2020

BERBEC

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe toate pe rând, una câte una, şi ai să vezi că lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ţi-ai propus să te ocupi de ea astăzi. Cere şi ajutorul celor din jurul tău, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

TAUR

Fii foarte atent la informaţiile, sfaturile, ponturile pe care ţi le transmite astăzi un amic, pentru că efectele celor tocmai aflate vor fi foarte profitabile pentru tine. Ori e o mână concretă de ajutor întinsă spre tine de cineva drag pentru a duce la îndeplinire un proiect care te preocupă, ori e o idee rentabilă care merită pusă în aplicare imediat, pentru că nici nu ştii câte vor veni după aceea. Ba ai putea primi şi bani de undeva, poate complet dezinteresat şi necondiţionat, bani pe care îi poţi folosi în avantajul tău pentru o vreme. Nu te gândi ce se ascunde în spatele acestui gest: e chiar prietenie pură!

GEMENI

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

RAC

Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

LEU

Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parcă ai intrat în panică împins de la spate de nişte termene limită cărora nu mai ştii cum să le faci faţă. Dacă ai mai scoate de pe agenda ta de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu să te ocupi chiar azi, ai descoperi că faci rost dintr-o dată de câteva ore numai bune pentru a fi folosite în direcţia care te apasă. Începe să mai laşi şi pe altădată şi să mai spui şi nu la unele cerinţe, pentru că nu le poţi duce pe toate pe umeri. Om eşti şi tu, ai şi tu limitele tale, dar mai ales ai viaţa ta personală care nu trebuie sacrificată doar pentru că altul îţi dă ordine de genul: am nevoie acum!

FECIOARĂ

Întotdeauna există altul mai experimentat alături de la care poţi primi răspunsurile de care ai nevoie. Deşi eşti tentat să priveşti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi în care te vei convinge singur că au avut dreptate şi ar fi fost tare bine dacă i-ai fi ascultat! Ai norocul de a te afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care tu abia faci primii paşi, şi care se arată dispus să-ţi ofere răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Să n-o faci pe atotştiutorul, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare, dar acu această ocazie îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele spre un nivel care te va face mândru de tine!

BALANȚĂ

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

SCORPION

Taci şi suporți unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

SĂGETĂTOR

Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment. Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate. Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

CAPRICORN

Au rămas multe lucruri neîmplinite în trecut, şi uneori te gândeşti ce-ar fi să le reiei pe unele din ele şi să le duci acum la îndeplinire? Bine faci, pentru că, privind înapoi, spre alte vremuri, descoperi vise care nu au ajuns la împlinire, scopuri care nu au fost atinse, planuri abandonate pe parcurs care ar putea reporni acum cu mai multe şanse de reuşită. Întoarce-te la acel vis frumos de odinioară şi reconstruieşte-l acum. Nu te teme să iei de la capăt un scop de demult, chiar dacă a stat o vreme pe linie moartă. Între timp ai mai adunat informaţie, ai mai acumulat experienţă, şi îi dai mai mulţi sorţi de izbândă.

VĂRSĂTOR

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după tine, în sus. Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţă ca a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

PEȘTI

Cu multă înţelepciune şi fără pic de grabă, poţi extrage azi o concluzie foarte utilă pentru planurile ajunse în impas. A fost nevoie de o analiză atentă şi îndelungată pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovadă nici de impulsivitate, aşa cum faci uneori, nici de nerăbdare, ci le faci pe toate cu calm şi cumpătare, conştient de greutatea acestui moment. Ba chiar ţi-e şi puţin teamă să-ţi exprimi ultimul cuvânt ca nu cumva să deranjezi pe cineva, să superi, să iriţi, preferând parcă să mai laşi timpul să treacă şi să se clarifice lucrurile mai bine. Ai curajul răspunderii şi spune ce ai decis!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
1914 locuitori

Pecişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Pecişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 33 km de orașul Rezina și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1914 oameni. Satul Peciște este menționat documentar în anul 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.