10 decembrie 2012, 11:32 Caleidoscop views 21793
10 decembrie 2012, 11:32 Caleidoscop views 21793

DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE făcute de Premierul Rusiei Dmitri Medvedev!


Foto: libertatea.ro 

Premierul Rusiei Dmitri Medvedev a lăsat garda jos în pauza unui interviu acordat vineri, în care a dezvăluit naţiunii ruse mai mult decît intenţionase, pentru că nu şi-a dat seama că microfoanele şi camerele de filmat funcţionau în continuare.

Un jurnalist l-a întrebat pe Dimiitri Medvedev dacă preşedintele Rusiei primeşte dosare secrete despre extratereştri atunci cînd îi este înmînată celebra servietă care conţine codurile pentru activarea arsenalului nuclear al Rusiei.

"Alături de servieta cu codurile nucleare, preşedintele ţării primeşte şi un dosar «strict secret». Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat planeta noastră", a răspuns premierul Medvedev, potrivit Mediafax.

"Pe lîngă asta, ţi se predă un raport întocmit de un serviciu secret care este absolut secret şi care îi controlează pe extratereştrii de pe teritoriul ţării noastre. Puteţi să găsiţi mai multe informaţii detaliate despre acest subiect în binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau să vă spun cîţi dintre ei se află printre noi, pentru că s-ar crea panică", a adăugat, glumind, premierul rus.

În cadrul aceluiaşi interviu, Medvedev a răspuns şi unor întrebări mai puţin obişnuite. Întrebat dacă acordă credit teoriilor referitoare la o prefeţie maya despre sfîrşitul lumii pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

Niciunul dintre posturile de televiziune care l-au intervievat pe Medvedev nu a difuzat comentariile făcute de premier în pauza interviului, însă acele comentarii au fost transmise agenţiei de presă Reuters, iar unele dintre ele au fost postate apoi pe site-ul YouTube.

Cuvinte cheie:

ozn , descoperire , Dmitrii Medvedev

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1884 locuitori

Hăsnăşenii Mari este un sat şi comună din raionul Drochia. Hăsnăşenii Mari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1884 de oameni. Satul Hăsnăşenii Mari a fost menționat documentar în anul 1459.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.