04 ianuarie 2013, 10:03 Caleidoscop views 7799
04 ianuarie 2013, 10:03 Caleidoscop views 7799

Horoscopul pentru 4 ianuarie 2013

CAPRICORN: Aveţi succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o femeie să vă propună o colaborare pe termen lung. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Ascultaţi sfaturile unei rude din familie. 

VĂRSĂTOR: Dimineaţa cumpăraţi un obiect important pentru familie, spre bucuria partenerului de viaţă. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program. 

PEŞTI: Fiţi mai explicit când vorbiţi cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict. După-amiază primiţi nişte bani pe care îi aşteptaţi de câteva zile. Vă recomandăm să fiţi atent pe ce îi cheltuiţi. 

BERBEC: În cadrul unei reuniuni, vă faceţi remarcat şi s-ar putea să cuceriţi inima unei persoane deosebite. Vă sfătuim să-i acordaţi atenţie, pentru că este posibil să legaţi o prietenie de durată. 

TAUR: În familie, vă bucuraţi de armonie, dar nu este exclus să aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază s-ar putea ca o rudă să vă împrumute o sumă pe care i-aţi cerut-o mai demult. Vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă pripiţi. 

GEMENI: Dimineaţa s-ar putea să fiţi impulsiv şi să jigniţi o femeie. Nu este o zi bună pentru examene şi afaceri. Vă sfătuim să fiţi mai prudent. Nu vă lăsaţi antrenat într-o ceartă. 

RAC: Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Este posibil să vi se propună asocierea într-o afacere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi. 

LEU: Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Vă ajută o femeie care vă apreciază corectitudinea. După-amiază vă loviţi de o problemă sentimentală, dar o rezolvaţi uşor. Nu neglijaţi odihna. 

FECIOARĂ: Sunteţi apreciat la serviciu, datorită iniţiativelor inspirate. După-amiază trebuie să luaţi o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţiile cu persoana iubită. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu veţi greşi. 

BALANŢĂ: Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. Vă recomandăm să fiţi prudent la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să aveţi probleme cu banii, dar tot reuşiţi să ieşiţi cu prietenii. 

SCORPION: Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi. Nu vă ocupaţi, astăzi, nici de afaceri. În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce vă menţine moralul ridicat. 

SĂGETĂTOR: Dimineaţa faceţi cunoştinţă cu o femeie care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi mai atent la serviciu, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.