14 ianuarie 2013, 09:55 Caleidoscop views 8898
14 ianuarie 2013, 09:55 Caleidoscop views 8898

Horoscopul pentru 14 ianuarie 2013

CAPRICORN: S-ar putea să aveţi o neînţelegere cu prietenii. După-amiază aveţi o stare de spirit mai bună şi sînt şanse să petreceţi clipe romantice împreună cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR: S-ar părea că nu aveţi spor la nimic. Dacă v-aţi planificat o călătorie împreună cu familia, vă recomandăm să nu ezitaţi. Lăsaţi comoditatea şi nu vă eschivaţi.

PEŞTI: Un telefon de la o rudă vă schimbă programul. Trebuie să plecaţi într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că s-a îmbolnăvit o persoană la care ţineţi foarte mult.

BERBEC: Vă recomandăm să amînaţi deciziile importante, cu implicaţii serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să acceptaţi sfaturile unei rude apropiate.

TAUR: S-ar putea să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Ar fi bine să nu vă mai chinuiţi astăzi, pentru că vă lipseşte simţul practic.

GEMENI: Nu este exclus să cumpăraţi un obiect de valoare, necesar pentru cămin. Vă recomandăm să nu vă implicaţi în activităţi delicate, pentru că s-ar putea să nu obţineţi rezultatele scontate.

RAC: Ar fi bine să evitaţi investiţiile, afacerile şi să nu vă implicaţi în activităţi care vă solicită prea mult. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie odihnei şi relaţiilor sentimentale.

LEU: Vă recomandăm să evitaţi întîlnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sînteţi în formă şi riscaţi să stricaţi relaţiile. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei.

FECIOARĂ: Dimineaţa sînteţi marcat de confuzie. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere sau să începeţi o colaborare, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ: Ar fi bine să evitaţi discuţiile cu o persoană mai în vîrstă, care încearcă să îşi impună punctul de vedere într-o chestiune de afaceri. Înarmaţi-vă cu multă răbdare.

SCORPION: Dimineaţă s-ar putea să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul. Faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă, gata să vă ajute să porniţi în afaceri.

SĂGETĂTOR: Se pare că aveţi probleme de sănătate din cauza surmenajului. Vă sfătuim să munciţi mai puţin şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.