30 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 9053
30 ianuarie 2013, 09:34 Caleidoscop views 9053

Horoscopul pentru 30 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi.

PEŞTI: S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită pentru că vreţi să renunţaţi la o excursie. Se pare că astăzi nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

BERBEC: Sînteţi nemulţumit din cauza unor schimbări neaşteptate la locul de muncă. Evitaţi certurile pentru că nu aveţi nimic de cîştigat.

TAUR: Pentru că vă implicaţi în prea multe activităţi, s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că neglijaţi familia. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.

GEMENI: Astăzi puteţi avea succes în tot ce faceţi. Ţineţi cont de părerile unui prieten apropiat. Relaţiile sentimentale sînt foarte bune.

RAC: După-amiază, s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu partenerul de viaţă din cauza problemelor financiare. Vă sfătuim să vă controlaţi nervii. Situaţia se va limpezi repede.

LEU: Plecaţi într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă aşa cum aţi dorit. Nu-i reproşaţi nimic partenerului de viaţă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul.

FECIOARĂ:  În prima parte a zilei sînteţi irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiază vă simţiţi bine împreună cu prietenii care vă vizitează. S-ar putea să planificaţi o excursie.

BALANŢĂ:  Este posibil să aveţi de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, şi siguranţa locului de muncă. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi.

SCORPION: Sînteţi nervos pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult. Puteţi să evitaţi o ceartă cu persoana iubită dacă renunţaţi să mai fiţi încăpăţînat.

SĂGETĂTOR: Vă pune pe gînduri o veste neplăcută, legată de relaţiile sentimentale. Vă sfătuim să fiţi prudent, indiferent ce se întîmplă.

CAPRICORN: Aflaţi că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Partenerul de viaţă este foarte nemulţumit pentru că spera să fiţi împreună. Păstraţi-vă calmul.

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1615
Populația:
104 locuitori

Duma este un sat din cadrul comunei Dereneu din raionul Călărași. Satul are o suprafaţă de circa 0.38 kilometri pătraţi. Localitatea Duma se află la distanța de 24 km de orașul Călărași și la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. A fost atestată documentar în anul 1615.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.