05 februarie 2013, 09:40 Caleidoscop views 6714
05 februarie 2013, 09:40 Caleidoscop views 6714

Horoscopul pentru 5 februarie 2013

VĂRSĂTOR: S-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vîrstă.

PEŞTI: Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli! Pentru a evita o ceartă cu partenerul, vă sfătuim să vă consultaţi înainte de a merge la cumpărături.

BERBEC: Sînteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare. Încercaţi să vă calmaţi, pentru că riscaţi să aveţi probleme la serviciu. Este recomandabil să amînaţi deciziile importante. 

TAUR: S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vîrstă din familie.

GEMENI: Aveţi posibilitatea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sînteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţînare punctul de vedere.

RAC: S-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. 

LEU: Nu încercaţi să cereţi o mărire de salariu, chiar dacă sînteţi convins că o meritaţi. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare. 

FECIOARĂ: Dimineaţă s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă.

BALANŢĂ: Nu sînteţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. Evitaţi întîlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sînteţi predispus la greşeli.

SCORPION: Se pare că nu vă simţiţi în apele dumneavoastră tocmai acum, cînd aveţi multe de rezolvat. Vă sfătuim să nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că aveţi puţine şanse de reuşită.

SĂGETĂTOR: Sînteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Dacă circulaţi cu maşina, atunci vă sfătuim să fiţi foarte atent, pentru că nu este exclus să plătiţi o amendă.

CAPRICORN: Aveţi tentaţia să începeţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să fiţi răbdător, pentru că riscaţi să faceţi greşeli. Încercaţi să vă organizaţi mai bine.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
728 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Buciumeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Florești a fost menționat documentar în anul 1666.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.