06 februarie 2013, 10:08 Caleidoscop views 6450
06 februarie 2013, 10:08 Caleidoscop views 6450

Horoscopul pentru 6 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Sînteţi încrezător în forţele proprii şi plin de energie. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan intelectual şi social. Relaţiile sentimentale decurg excelent.

PEŞTI: Vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

BERBEC: Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sînteţi hotărît să finalizaţi tot ce aţi început. Sînt favorizate cîştigurile financiare şi puteţi să vă afirmaţi în societate. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

TAUR: În prima parte a zilei vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort dacă vreţi să nu aveţi surprize neplăcute.

GEMENI: Sînteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse mari de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate. 

RAC: Inventivitatea de care daţi dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii substanţiale.

LEU: Aveţi succes în activităţile comerciale şi sînt favorizate investiţiile pentru cămin. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un membru mai în vîrstă al familiei.

FECIOARĂ: S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăţi, reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine şi să rezolvaţi toate problemele. 

BALANŢĂ: Sînteţi plin de energie şi ideile dumneavoastră sînt apreciate de anturaj. Dacă sînteţi invitat într-o excursie, vă sfătuim să profitaţi de ocazie pentru că meritaţi să vă relaxaţi.

SCORPION: Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade. Relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice.

SĂGETĂTOR: Se pare că aveţi dificultăţi materiale, dar se vede un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie. 

CAPRICORN: Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizati cît mai bine, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Deşi sînteţi o fire practică, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul care vi se oferă.

 

Sursa: publika.md

 

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
1009 locuitori

Pojăreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Pojăreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1009 oameni. Satul Pojăreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.