15 februarie 2013, 10:03 Caleidoscop views 5666
15 februarie 2013, 10:03 Caleidoscop views 5666

Horoscopul pentru 15 februarie 2013

VĂRSĂTOR: Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme cu privire la o mică afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi. Aveţi ocazia să cîştigaţi o sumă importantă. Nu neglijaţi problemele de serviciu, pentru că riscaţi o penalizare.

PEŞTI: Dimineaţă vă preocupă anumite probleme juridice legate de afaceri. Dacă trebuie să faceţi cheltuieli mari, nu vă faceţi griji. În scurt timp, veţi recupera banii.

BERBEC: Astăzi aveţi noroc la examene. Puteţi să luaţi decizii importante, cu bătaie lungă în viitor. Dimineaţă aflaţi că veţi pleca într-o delegaţie.

TAUR: Schimbările de la serviciu vă oferă ocazia să vă asumaţi noi responsabilităţi. Şefii şi colegii vă apreciază iniţiativele. Este posibil să fiţi invitat la o nuntă.

GEMENI: Vă puteţi ocupa de afaceri şi aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute mai demult. Sînteţi bine dispus şi aveţi capacitatea să luaţi decizii corecte cu privire la problemele financiare.

RAC: Sînteţi optimist, ceea ce vă ajută să depăşiţi mai uşor grijile de zi cu zi. După-amiază faceţi planuri de călătorie împreună cu întreaga familie. Nu vă bazaţi decît pe banii pe care-i aveţi în casă.

LEU: Sînt favorizate activităţile noi şi relaţiile cu partenerii de afaceri. Puteţi investi, pentru că este o perioadă în care puteţi rezolva orice problemă financiară. Spre seară, primiţi musafiri din altă localitate.

FECIOARĂ: Dimineaţă intervin evenimente neprevăzute şi nu vă puteţi respecta programul. Nu vă îngrijoraţi, pentru că schimbările sînt favorabile. Evitaţi speculaţiile financiare.

BALANŢĂ: Zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes personal şi comunicării. Sînteţi activ în societate şi simţiţi că prietenii vă sînt aproape. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna.

SCORPION: Aveţi noroc şi reuşiţi să treceţi peste orice obstacol. Relaţiile sentimentale sînt foarte bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor de familie.

SĂGETĂTOR: Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă mici cîştiguri, atît de la serviciu, cît şi de pe urma unei afaceri. Sînt şanse să faceţi o investiţie pe termen lung şi planuri legate de pregătirea profesională a cuiva din familie.

CAPRICORN: Dimineaţă vi se oferă ocazia să demaraţi o afacere. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, ca să nu luaţi o hotărîre greşită. Pe plan sentimental, relaţiile cu persoana iubită sînt foarte bune.

 

Sursa: publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.