16 februarie 2015, 14:29 Caleidoscop views 25356
16 februarie 2015, 14:29 Caleidoscop views 25356

Sclava Isaura este în prezent actriţă, regizor şi producător

Actriţa braziliană Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume graţie rolului principal interpretat în telenovela de succes "A Escrava Isaura/Sclava Isaura", difuzată în peste 80 de ţări. În prezent, actriţa şi-a îndreptat atenţia către teatru.

Lucelia Santos, care a început să studieze teatrul la vîrsta de 14 ani, a fost convinsă să joace în telenovela "Sclava Isaura" în 1976, succesul fiind unul fulminant nu numai în Brazilia, ci în întreaga lume.

Deşi a fost realizat în anii '80, serialul a devenit extrem de popular în anii '90, cînd a început să fie distribuit de fostele ţări comuniste, în Romînia fiind difuzat în 1992 de postul naţional de televiziune.

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme (Bonitinha, mas Ordinaria - 1981, As Sete Vampiras - 1986, Destino - 2008). Ultimul film în care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).

Acum în vîrstă de 55 de ani, actriţa braziliană şi-a îndreptat atenţia către teatru, fiind regizor şi producător. Ea menţine legătura cu fanii său prin reţelele de socializare sau blog, fiind extrem de activă pe contul de Twitter.

Lucelia a fost căsătorită cu compozitorul şi dirijorul John Neschling, de care a divorţat. Ea are un fiu, Pedro, în vîrstă de 30 de ani, care este şi el actor.

Sursa: mediafax.ro

Cuvinte cheie:

film , Cinematografie , regizor , actori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
103 locuitori

Romanovca este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Localitatea Romanovca se află la distanța de 29 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 103 oameni. Cătunul Romanovca a fost întemeiat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.