29 octombrie 2021, 15:29 Caleidoscop views 1778
3 moduri de a elimina un fundal duplicat de pe computerul dvs
29 octombrie 2021, 15:29 Caleidoscop views 1778

3 moduri de a elimina un fundal duplicat de pe computerul dvs

Atunci când învățați cum să eliminați fundalul din fișierele de imagine, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți este cum să eliminați fundalul din fișierele de imagine. Unii oameni cred că trebuie să fie maeștri în Photoshop sau în alte programe grafice înainte de a putea elimina fundalul dintr-un fișier imagine. Acest lucru nu este deloc adevărat! Instrumentele de eliminare a fundalului sunt disponibile pentru aproape orice program care rulează pe calculator. Așadar, dacă doriți să învățați cum să eliminați fundalul din fișierele de imagine, chiar nu contează ce program folosiți.

Instrumentul nr. 1: Instrumentul Paint Bucket. Acesta este primul pas pentru a vă crea propriile fundaluri. Dacă doriți să începeți, veți avea nevoie de acest instrument. Acesta vine cu aproape fiecare program care se instalează. Deci, dacă aveți Photoshop, Microsoft Paint sau orice alt program grafic instalat, acesta ar trebui să vină cu Paint Bucket Tool. Acest instrument vă va permite să eliminați fundalul într-un mod care să se potrivească cu imaginea existentă.

Instrumentul nr. 2: Instrumentul Eraser. Acest instrument va elimina fundalul din aproape orice fișier de imagine pe care îl alegeți. Pentru a utiliza acest instrument, va trebui să deschideți imaginea din care doriți să eliminați fundalul. După ce imaginea este deschisă, localizați instrumentul "eraser". Faceți clic pe radieră în apropierea colțului din stânga sus al imaginii.

Instrumentul nr. 3: Eliminătorul de fundal. Acesta este cel mai comun instrument pe care îl veți găsi atunci când doriți să eliminați fundalul dintr-o imagine. Este asemănător cu Paint Bucket Tool în sensul că vă va permite, de asemenea, să eliminați fundalul, dar o face într-un mod diferit. În loc să picteze fundalul, îl va șterge pur și simplu. Acest lucru ar putea face ca imaginea să aibă un aspect puțin ciudat, așa că experimentați jucându-vă cu ea pentru a vedea cum arată înainte de a elimina fundalul din ea.

Există diferite tipuri de fundaluri care sunt ușor de eliminat în Photoshop, așa că asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a vă apuca de această sarcină. Unele dintre opțiunile comune includ: fundaluri albe, fundaluri negre, fundaluri libere, fundaluri colorate și fundaluri roșii. Dacă nu sunteți foarte sigur de tipul de fundal care funcționează cel mai bine pentru imaginea dumneavoastră, pur și simplu experimentați cu diferitele instrumente din Photoshop și vedeți care dintre ele vă permite să eliminați fundalul cel mai eficient. S-ar putea chiar să vă decideți să îl schimbați dacă descoperiți că utilizarea unor culori diferite de fundaluri funcționează mai bine.

O altă modalitate de a elimina fundalul din jurul imaginii la care lucrați este să creați un nou strat transparent. Pentru a face acest lucru, dați pur și simplu clic pe fila layer și selectați New (Nou) din meniul pop-up. Apoi, alegeți Transparență și setați valoarea la Overlay (Suprapunere). Faceți clic pe ok când ați terminat pentru a salva modificările. Nu uitați să eliminați acest fundal atunci când ați terminat sesiunea de editare pentru a preveni efectul de neclaritate a fundalului dumneavoastră.

O a treia modalitate de a elimina un fundal de imagine duplicat este de a utiliza instrumentul Slazier disponibil în Photoshop. Pentru a-l utiliza, selectați fundalul sau imaginea în Photoshop, apoi faceți clic pe butonul de instrumente. De acolo, alegeți opțiunea Slazier și faceți clic pe ea. Este important să setați Slazier pentru a crea un contur negru în jurul imaginii sau pozei pe care doriți să o eliminați.

Există, de asemenea, o opțiune în Photoshop numită ștampilă duplicată. Este practic aceeași ca și metoda Slazier de mai sus, dar de data aceasta, va trebui să faceți clic pe pictograma ștampilei pentru a elimina fundalul. Cel mai important lucru de reținut aici este că, atunci când încercați să eliminați un fundal dintr-un format de imagine, asigurați-vă că faceți clic în interiorul imaginii mai întâi înainte de a face clic pe imagine pentru a elimina fundalul. Acest lucru vă va asigura că nu eliminați fundalul atunci când lucrați cu imaginea reală.

 

Cuvinte cheie:

calculator , sfat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.