08 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2587
Horoscopul pentru 9 februarie 2022
08 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 2587

Horoscopul pentru 9 februarie 2022

BERBEC

Abilitatea ta de concentrare va fi imbunatatita astazi. Daca ai studii de care trebuie sa te ocupi, acesta va fi un moment oportun pentru a te apuca. Hobby-urile care necesita multa concentrare te pot impresiona si ele. Indiferent de ceea ce se intampla in jur, nu este probabil sa-ti pierzi concentrarea. Fa ceea ce poti pentru a avea o zi grozava.

TAUR

Este timpul sa te ridici si sa te misti. Daca viata ta de la locul de munca sau de acasa inclina spre sedentarism, sanatatea ta poate avea de suferit daca nu te angajezi intr-o activitate fizica. Nu numai ca corpul tau este afectat de lipsa de exercitiu, dar si mintea si dispozitia ta emotionala se pot epuiza in timp. Chiar si o plimbare zilnica sau practicarea unui sport o data pe saptamana poate face diferenta. Incearca ceva nou astazi.

GEMENI

Este o zi grozava pentru a iti explora creativitatea. Probabil ca nu este un lucru nou pentru tine, din moment ce esti o persoana cu inclinatii spre artistic. Totusi, a ramane concentrat pe un lucru poate fi o alta poveste. Energia de astazi iti poate oferi concentrarea suplimentara de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect creativ. Profita la maximum de acest lucru fie terminand ceva ce ai inceput mai devreme, fie abordand un nou proiect.

RAC

Sa iei calea usoara nu te va tenta deloc astazi. Acest lucru nu inseamna ca, de obicei, favorizai aceasta abordare. Desi se poate spune ca toata lumea este tentata din cand in cand, nu este si cazul tau, deoarece aspectele planetare iti ofera puterea de a face toti pasii necesari, oricat de lungi ar fi acestia. Ramai pe pozitie daca un partener incearca sa te convinga de contrariu.

LEU

Practicitatea si planificarea vor functiona bine astazi. Este un moment bun pentru a arunca o privire lunga asupra situatiei tale financiare. Esti unde vrei sa fii? Ai planuri puse la punct pentru mai departe? Ai un flux de numerar suficient? Gandeste-te la ceea ce ai vrea sa imbunatatesti si fa niste planuri. Poti include discutii cu un planificator financiar sau un bancher de incredere pentru a iti crea mai multe optiuni.

FECIOARĂ

Luarea unei decizii bune va fi un atu proeminent astazi. Este un moment excelent pentru a face o lista cu lucruri pe care fie le-ai amanat, fie pe care nu ai reusit sa le stabilesti . Acestea nu trebuie sa fie lucruri care sunt doar legate de munca sau de finante. Incearca sa iei in considerare sa depui efort si in viata personala. Daca exista probleme in jurul prietenilor, partenerului tau romantic sau familiei, aceasta este o oportunitate excelenta de a te gandi la optiuni.

BALANȚĂ

Este o zi grozava pentru a pune in miscare unele dintre ideile tale. Curajul de care ai nevoie pentru a merge mai departe iti este disponibil cu aspectele planetare ale acestei zile. Tot ce trebuie sa faci este sa-l folosesti. Daca gandurile tale nu sunt clare, stai jos si scrie-ti ideile. Observa pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a incepe lucrurile si apoi fa miscarea. Nu lasa frica sau nesiguranta sa te tina in loc!

SCORPION

Un simt reinnoit al valorilor si al integritatii poate fi prezent pentru tine astazi. Conectarea cu acest lucru poate fi extrem de inaltatoare, deoarece poate pune totul in perspectiva pentru tine. Iti poate fi usor sa te indepartezi de lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine ca persoana. Profita la maximum de aceasta zi luand legatura cu tine insuti. Daca tii un jurnal, transpune-ti starea de spirit pe hartie.

SĂGETĂTOR

Rezolvarea unei dispute poate fi pe agenda ta astazi. S-ar putea sa te trezesti prins in mijlocul ei daca nu esti atent. Daca se intampla acest lucru, cel mai intelept lucru ar putea fi sa te retragi. Cand esti in aceasta pozitie (mai ales cu doua persoane la care iti pasa), rezultatul ajunge sa raneasca pe cineva si s-ar putea sa fii doar tu. Daca le spui ca iti pasa de amandoi prea mult pentru a te implica, sunt sanse sa fii mult mai bine.

CAPRICORN

Este posibil sa te simti destul de energic astazi, facand din asta un moment oportun pentru a face curatenia si organizarea atat de necesara. De ce sa nu abordam acele dulapuri, pod si depozite? Daca trebuie sa lucrezi, biroul, spatiul de lucru si dulapurile de dosare ar putea avea nevoie de putina atentie. Gandeste-te doar cat de grozav te vei simti cand totul va fi in ordine! Profita la maximum de energia ta realizand cat de mult poti.

VĂRSĂTOR

Vezi cum poti sa devii cat mai activ posibil astazi. Acest lucru ar putea sa iti imbunatateasca sanatatea generala, mai ales daca ai fost sedentar in ultima vreme. Incearca ceva distractiv, cum ar fi sa faci sport sau sa iei un caine la plimbare. Gradinaritul si taierea gazonului sunt alte activitati care sunt mai bune pentru tine decat sa stai toata ziua. Miscarea fizica poate reduce stresul si iti poate oferi un sentiment de implinire.

PEȘTI

Luarea unei decizii bune va fi un atu proeminent astazi. Este un moment excelent pentru a face o lista cu lucruri pe care fie le-ai amanat, fie pe care nu ai reusit sa le stabilesti . Acestea nu trebuie sa fie lucruri care sunt doar legate de munca sau de finante. Incearca sa iei in considerare depunerea unui mic efort si in viata personala. Daca exista probleme in jurul prietenilor, partenerului tau romantic sau familiei, aceasta este o oportunitate excelenta de a te gandi la optiuni.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
359 locuitori

Sălcuţa Nouă este un sat din cadrul comunei Cîrnăţenii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Sălcuţa Nouă a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.