16 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3517
Horoscopul pentru 17 februarie 2022
16 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3517

Horoscopul pentru 17 februarie 2022

BERBEC

Unele comunicari destul de tulburatoare ar putea veni in calea ta astazi, poate din afara orasului. Probabil ca nu va fi ceva grav, dar ar putea fi suficient pentru a-ti strica ziua. Schimbarile din cartierul tau ar putea interfera cu rutina ta zilnica. Un vecin sau o ruda ar putea fi bolnav si s-ar putea sa te simti obligat sa ajuti. Este in regula atata timp cat nu te angajezi la prea multe.

TAUR

S-ar putea ca unele chestiuni legate de bani sa fie rezolvate astazi, si s-ar putea sa ti se para iritant, deoarece probabil ai alte lucruri pe care ati prefera sa le faci. Situatia ar putea provoca mici frictiuni cu membrii familiei, dar asta va trece. Cu toate acestea, vei putea sa-ti aduni toate abilitatile innascute si sa rezolvi chestiunile legate de bani, ceea ce va lasa restul zilei sa faci ce vrei.

GEMENI

Vindecarea unei rupturi temporare de partenerul tau este probabil sa aiba loc astazi, cu multa comunicare sincera si cu mai multe scuze decat este necesar. S-ar putea sa descoperi ca o multime de probleme au aparut in mod deschis si ca exista o noua intelegere intre voi doi. Ar putea veni o mutare, sau cel putin schimbari in gospodaria pe care o ai acum.

RAC

Dorinta de a pleca si de a te bucura de putina singuratate este probabil sa intre in conflict cu realitatea obligatiilor tale astazi. S-ar putea sa te trezesti distantat uneori si incapabil sa te concentrezi asupra sarcinilor la indemana, asa ca incearca sa ramai concentrat. Unele scrisori sau telefoane iritante ar putea veni in calea ta, dar nimic cu care sa nu poti face fata. Uita-te la un film interesant in seara asta.

LEU

Nu te astepta ca proiectele creative sa mearga fara probleme astazi. Ai putea experimenta blocaje mentale pe care le vei depasi cu greu dar nu lasa asta sa te doboare. Blocajele vor trece. Doar lasati proiectul deoparte si incearca mai tarziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea aduce o veste deconcernatoare care te-ar putea face sa vrei certi anumite persoane. Inainte de a face acest lucru, asigura-te ca ai toate faptele clare.

FECIOARĂ

Obligatiile fata de ceilalti te-ar putea face sa stai acasa astazi, dar problemele importante ale carierei te-ar putea trage la munca. Acest lucru ar putea provoca unele conflicte interioare si este posibil sa fii nevoit sa faci o alegere. Doar tu poti face aceasta alegere, dar ai grija sa fii obiectiv si sa iei in considerare toate faptele. Nu te excita emotional. Acest lucru nu va face decat sa agraveze situatia.

BALANȚĂ

Astazi, probabil ca te vei simti tras in doua directii diferite. O parte din tine ar putea dori sa te sechestrezi undeva si sa citesti, in timp ce o alta parte din tine simte ca ar trebui sa iesi, sa mergi undeva si sa faci ceva. S-ar putea sa fii mai nerabdator decat de obicei cu certurile intre colegi sau membri ai familiei. Ar putea fi o idee buna sa faci niste exercitii in timpul zilei pentru a elimina tensiunile interioare. Relaxeaza-te cu o carte buna seara!

SCORPION

Dificultatile legate de bani te-ar putea pune intr-o stare de frustrare. Problemele nu sunt cutremuratoare, dar inca trebuie rezolvate si ar putea dura mult timp pe care ai prefera sa-l petreci facand altceva. Daca cedezi frustrarii tale, ai putea pierde mai mult timp decat pur si simplu gestionarea situatiei si trecerea mai departe. Incearca sa iti pastrezi calmul. Ia-ti problemele in maini, rezolva-le si mergi mai departe.

SĂGETĂTOR

O cearta cu partenerul tau te-ar putea face sa te simti foarte descurajat si oarecum deprimat astazi. Cu toate acestea, probabil ca esti prea zguduit ca sa ai chef sa discuti cu el sau ea. Petrece ziua tinandu-te ocupat si eliminand frustrarea. Uita de asta pentru o vreme. Acest lucru ar trebui sa iti permita sa vezi situatia mai obiectiv, astfel incat sa fii in starea de spirit potrivita sa va sarutati si sa va impacati cand va veni seara.

CAPRICORN

S-ar putea sa te trezesti in aceasta dimineata simtindu-te putin mai putin decat sinele tau obisnuit, si s-ar putea sa nu poti da seama de ce. Ar putea exista un fel de dezechilibru fizic minor sau ai putea suferi de oboseala ochilor. Acest lucru te-ar putea scoate putin din fire cu tine si cu toti ceilalti, mai ales daca esti stresat de responsabilitatile de la locul de munca. Evita computerele, daca este posibil, si acorda-ti timp in timpul zilei pentru a alerga sau pentru a merge la o plimbare rapida.

VĂRSĂTOR

Astazi, s-ar putea sa te trezesti mai iritat decat de obicei de ciudateniile prietenilor, colegilor, partenerilor si copiilor. Nervii ar putea fi uzati si temperamentul din jurul tau s-ar putea strica. In astfel de momente, cel mai bine este sa ramai centrat si sa faci efortul de a fi cald si prietenos. Nu este probabil sa apara rupturi durabile, dar tensiunea cu ceilalti poate face aceasta zi inconfortabila.

PEȘTI

Dificultatile temporare de acasa te pot face sa doresti sa ramai si sa le rezolvi, mai degraba decat sa mergi la munca sau oriunde altundeva. Cu toate acestea, chestiunile legate de cariera pot fi si presante, asa ca este posibil sa fii intr-o dilema. In acest moment, cea mai inteleapta decizie este probabil sa ai grija mai intai de viata ta personala. Problemele profesionale te vor astepta in continuare maine.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1402 locuitori

Bieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cihoreni, Slobozia-Hodorogea și Bieşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1402 oameni. Satul Biești a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.