17 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3673
Horoscopul pentru 18 februarie 2022
17 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3673

Horoscopul pentru 18 februarie 2022

BERBEC

O mare parte din timpul tau de astazi ar putea fi petrecut lucrand in probleme financiare pe computer, telefon sau alta forma de tehnologie. Acest lucru ar putea avea legatura cu jobul tau sau ar putea viza finantele personale. Oricare ar fi, vei face o treaba buna, deoarece succesul in realizarea a ceea ce lucrezi este indicat. Intr-un fel sau altul, succesul in cariera iti vine astazi in cale.

TAUR

Astazi risti sa fii criticat de anumite persoane din anturajul tau pentru cateva actiuni pe care le-ai facut recent. Poate ar fi bine sa clarifici situatia pentru a evita un adevarat conflict. Cineva drag iti va sari in ajutor si te va sustine in tot ceea ce faci. Spre seara vei avea ocazia sa participi la un eveniment special unde vei cunoaste persoane noi cu care vei lega o prietenie destul de stransa. Incearca sa te distrezi.

GEMENI

Astazi ar putea avea loc o adunare improvizata, care poate aduce in acelasi loc si unii vecini. Cineva ar putea incepe o runda de barfe, iar acest lucru te-ar putea dezactiva. S-ar putea sa te intrebi daca vor incepe sa vorbeasca cu tine macar atunci cand pleci! Nu te lasa. Ascultarea unei astfel de discutii iti poate da dureri de cap. Barfa este ultimul refugiu al oamenilor care nu au viata.

RAC

Traficul in cartierul tau ar putea fi congestionat dincolo de orice ai vazut pana acum. Poate ca un accident sau o constructie blocheaza strada. Poate fi aproape imposibil sa ajungi undeva cu masina, chiar si la magazinul alimentar. Daca trebuie sa iesi, sa te plimbi sau sa mergi cu bicicleta , ar putea dura o ora pentru a face ceea ce ar dura in mod normal cateva minute. Mai bine ramai acasa!

LEU

Cupidon te-a lovit neclar. Sentimentele tale ar putea fi la mare trecere azi si esti pregatit pentru dragoste. Arati si te simti minunat. Incearca tot posibilul sa-l atingi pe cel pe care il iubesti. Daca nu este posibil sa te reunesti in aceasta seara, vezi daca poti planifica un interludiu romantic in curand. Daca toate celelalte nu reusesc, scufunda-te intr-un roman de dragoste sa scapi in acest fel.

FECIOARĂ

Ai un mod bland de a te exprima fata de persoana iubita. Nu este stilul tau de a face gesturi marete sau de a cumpara cadouri extravagante. Preferi sa petreci timp de calitate impreuna cu prietenii, vorbind si glumind. Astazi este posibil sa fii intr-o dispozitie neobisnuit de romantica si sa marturisesti profunzimea sentimentelor tale. Acest lucru va avea doar efectul la care speri!

BALANȚĂ

Daca esti single, s-ar putea sa tanjesti dupa un partener romantic astazi. Daca esti atasat, s-ar putea sa te gandesti sa iti faci angajamentul mai permanent. Daca te-ai casatorit, s-ar putea sa te gandesti la copiii. Indiferent de situatia ta si de orice ai cauta acum, arata ca esti foarte bine cand intalnesti parteneri actuali sau potentiali. Probabil vei obtine raspunsul dorit!

SCORPION

E posibil sa te simti atras in doua directii astazi. Te afli intr-un moment inalt in cariera si nu vrei sa pierzi impulsul. In acelasi timp, simti cu tarie ca doresti sa petreci timp suplimentar cu cei dragi. Daca numai tu ai putea fi in doua locuri simultan! Te-ai gandit la telecomunicatii pentru urmatoarele saptamani? Familia ta s-ar bucura sa te aiba in preajma.

SĂGETĂTOR

Astazi te simti deosebit de sensibil si intuitia ta functioneaza la un nivel foarte ridicat. Este foarte usor sa apelezi la emotiile oamenilor care isi tin sentimentele la iveala. Tu si perechea ta sunteti in mod special in sincronizare, ceea ce va face sa petreceti o seara minunata. Profita de aspecte si deschide un subiect sensibil despre care ai dorit sa discutati.

CAPRICORN

Munca ta grea va fi platita in sfarsit. Te poti astepta sa primesti recunoastere si avansare, impreuna cu o posibila crestere salariala sau bonus substantial. Ar trebui sa primesti curand vestile bune. Sarbatoreste diseara impreuna cu familia si prietenii. Ei ar putea avea, de asemenea, cateva vesti bune de raportat, ceea ce face sa se simta fericire peste tot.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa simti o presiune mare din partea oamenilor din jurul tau. Poate ca esti ademenit in frenezia activitatii. Nu simti ca trebuie sa faci parte din petrecere daca nu vrei sa fii. Cel mai rau lucru pentru tine ar fi sa te prefaci ca esti interesat atunci cand nu esti.

PEȘTI

Abilitatile tale de scriere si vorbire functioneaza astazi la un nivel inalt. Daca te-ai gandit sa urmaresti oricare dintre aceste cai, incepand de acum iti ofera un avantaj catre obtinerea succesului. Incepe si pune-ti ideile pe hartie, oricat de dure ar fi acestea. Singurul dezavantaj este stresul care ar putea rezulta din stimularea brusca.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1853
Populația:
1317 locuitori

Cotihana este o localitate din cadrul oraşului Cahul, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia localităţii constituia 1317 locuitori. Satul Cotihana a fost menționat documentar în anul 1853.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.