18 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3913
Horoscopul pentru 19 februarie 2022
18 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3913

Horoscopul pentru 19 februarie 2022

BERBEC

Seful tau este o femeie? Daca da, stai departe de ea astazi. Pentru a spune usor, ea nu este intr-o dispozitie buna. Munceste din greu, fii foarte dulce cu toata lumea si foloseste din plin diplomatia ta innascuta. S-ar putea sa fii tinta unor cuvinte ascutite, dar ramanand concentrat si continuandu-ti rutina in maniera eficienta obisnuita, ar trebui sa eviti orice explozie majore. Incearca sa ramai calm!

TAUR

O calatorie iti poate cauza mai multe probleme decat merita astazi. Este posibil sa uiti cateva articole vitale cand impachetezi sau ai putea avea prea putin timp pentru a pregati totul. Avionul tau ar putea fi intarziat sau ceva valoros s-ar putea pierde. Incearca sa scurtcircuitezi potentialele probleme. Foloseste o lista pentru a verifica cand impachetezi, pastreaza obiectele de valoare aproape de tine si ia o multime de carti si CD-uri in cazul in care trebuie sa.

GEMENI

Finantele pot provoca o suparare intre tine si un prieten astazi. Poate ca aceasta persoana iti datoreaza bani si nu-i poate plati inapoi, sau invers. Daca acesta este cazul, incearca sa gasesti un fel de aranjament care va multumeste pe amandoi. Exista intotdeauna o modalitate de a crea o situatie de castig-castig daca nu va enervati amandoi atat de mult incat obiectivitatea voastra sa fie complet distrusa. Ramai calm si concentrat si totul ar trebui sa fie bine.

RAC

Un eveniment social te-ar putea pune in legatura cu cineva care poarta in jur multa amaraciune si furie. Probabil ca acest lucru nu va fi foarte placut pentru tine, deoarece aceasta persoana ar putea foarte bine sa te vada ca postul de ascultare perfect pentru toate problemele sale. Nu te simti prins! Fii politicos, dar scuza-te cat mai curand posibil. Sunt prezenti si alti prieteni de a caror companie te vei bucura mult mai mult!

LEU

Locul de munca ar putea fi foarte agitat astazi, deoarece un coleg se pregateste sa plece intr-o calatorie de afaceri importanta. Nervii ar putea fi incordati si temperamentul scurt. Incearca sa ramai concentrat si sa faci tot ce este necesar fara a te stresa. S-ar putea sa fii cel care ii impiedica pe toti ceilalti sa innebuneasca, desi s-ar putea sa te gandesti sa te ascunzi in dulap. Spune o rugaciune de multumire cand colegul tau pleaca in sfarsit.

FECIOARĂ

S-ar putea sa ai o zi minunata astazi. Imaginatia, intuitia si creativitatea ta sunt inalte, iar inspiratia pentru noi lucrari artistice ti-ar putea umple inima si creierul. Vei fi prea bucuros sa discuti ideile tale cu oricine isi arata interesul. Singura pata intunecata din zi ar putea fi aceea ca un prieten apropiat sau un iubit se poate simti ignorat.

BALANȚĂ

Casa ta ar putea fi un loc foarte aglomerat astazi. Vizitatorii ar putea veni si pleca pe tot parcursul zilei si asta probabil ca te va enerva. De asemenea, s-ar putea sa te trezesti nevoit sa potolesti izbucnirile de furie din partea unui membru al gospodariei tale. Ai grija, totusi, ca problema acestei persoane sa nu te infurie atat de mult incat sa intri si tu intr-o criza de furie. Incearca sa ramai calm si concentrat si vei trece peste zi.

SCORPION

Cineva cu care lucrezi ar putea avea nevoie de un umar simpatic pe care sa planga astazi. Stresul la locul de munca se extinde dincolo de capacitatea fiecaruia de a indura, asa ca nu fi surprins daca la un moment dat un coleg varsa cateva lacrimi. S-ar putea sa descoperi ca rabdarea ta este impinsa dincolo de limitele sale normale. In astfel de zile, cel mai bine este sa lucrezi cat de repede poti, sa ramai concentrat si sa mergi la un pahar dupa ce pleci de la serviciu.

SĂGETĂTOR

Copiii sau eventual niste prieteni apropiati ar putea fi suparati astazi. Cuferele financiare nu sunt suficient de pline pentru a-si permite ceva ce cred ca trebuie sa aiba absolut acum. S-ar putea sa te trezesti nevoit sa le alini sentimentele, asigurandu-i ca „nu acum" nu inseamna neaparat „niciodata". Daca nu raspund, nu continua. Ei vor trebui sa se impace cu situatia in felul lor.

CAPRICORN

Ingrijorarea cu privire la un membru al familiei poate fi in mintea ta astazi. Aceasta persoana ar putea fi preocupata de munca, bani sau, eventual, o relatie amoroasa intrerupta. Spune-i orice cuvinte linistitoare pe care le poti aduna, dar nu te astepta ca el sau ea sa raspunda si nu cadea in capcana de a simti ca cuvintele tale amabile au fost in zadar. S-au inregistrat. Ii va lua ceva timp acestei persoane sa se impace cu situatia.

VĂRSĂTOR

Sentimentele nelinistite te pot chinui pe tot parcursul zilei si s-ar putea parea ca nu exista un motiv valid pentru asta. Totul pare sa mearga bine pentru tine si nimeni din apropiere nu are nici o problema. Probabil ca nu este nimic cutremurator. Este posibil sa intelegi intuitiv necazurile si anxietatile oamenilor pe langa care treci pe strada. Intuitia ta este ridicata astazi, asa ca poti simti psihic aproape orice.

PEȘTI

Un prieten, poate o femeie, ar putea foarte bine sa fie suparata astazi. Banii ar putea fi implicati intr-un fel. S-ar putea sa nu poti face nimic pentru a o linisti in acest moment, asa ca cel mai bine este sa dai ce asigurari poti si apoi sa te retragi. Indiferent ce a mers prost, probabil ca ea reactioneaza exagerat si, in cele din urma, va vedea asta. Intre timp, fa tot ce poti pentru a-ti elimina propriile anxietati.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2052 locuitori

Ruseni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Ruseni și Slobodca. Comuna este aşezată în partea de est a raionului Edineţ pe malul rîului Ciuhur, la o distanţă de 10 km de orașul Edineţ, la o distanţă de 15 km de staţia de cale ferată Rediul Mare şi la 210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2052 de oameni. Prima atestare documentară a satului Ruseni din ținutul Hotin datează din 2 mai 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.