22 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1232
Horoscopul pentru 23 februarie 2022
Foto: sfatulparintilor.ro
22 februarie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1232

Horoscopul pentru 23 februarie 2022

BERBEC

Este greu sa negi puterea unei reactii chimice unei alte persoane. Probabil ca vei intalni pe cineva astazi sau poate tocmai ai intalnit pe cineva care are o influenta puternica asupra ta. Nu poti scoate aceasta persoana din minte si nu este clar daca este o aventura unica sau o poveste de dragoste pe termen lung. Orice s-ar dovedi a fi, esti incantat sa te simti atat de entuziasmat si de viu.

TAUR

„Persoana care are cu cele mai multe jucarii castiga” poate fi filozofia ta. Si astazi, cu siguranta, inaintezi in cursa, pe masura ce adaugi inca o minune tehnologica casei tale. Ce este de data asta? Un scanner, o camera digitala, un DVD player sau toate cele de mai sus? Este un mic rasfat pentru toata munca grea pe care o faci. Daca aceste lucruri intr-adevar iti fac atata placere, atunci meriti sa le ai.

GEMENI

Astazi ai putea sa stai la computer doar un minut pentru a cauta ceva pe Internet si poti sa ajungi sa-ti petreci cea mai mare parte a dupa-amiezii incantat de ceea ce citesti. Ai putea foarte bine sa dai peste cateva informatii despre ocult si misticism. Te-a fascinat mereu si acum ca ai inceput sa inveti, nu vrei sa te opresti. Poate ca ai putea sa te inscrii la un atelier si sa te intalnesti cu alte persoane care impartasesc un interes similar.

RAC

Intotdeauna ai avut un talent pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatile tale sunt imbunatatite in mod special. Ai descoperit toate informatiile despre investitii gratuite disponibile pe internet si le absorbi ca pe un burete. Simtul tau fiscal natural iti permite sa separi prostiile de sfaturile sanatoase legate de investitii. Portofoliul tau si starea ta de spirit beneficiaza imediat!

LEU

Tine-ti ochii larg deschisi astazi, pentru ca s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea da, la propriu, de multi bani. Este probabil sa fie o zi cat se poate de neobisnuita, asa ca pastreaza mintea ta deschisa la toate posibilitatile. Daca o noua oportunitate de afaceri intriganta iese in cale, nu o accepta imediat. Scoate toate informatiile si verifica totul cand te vei mai linisti.

FECIOARĂ

O schimbare de profesie poate fi in stele pentru tine, sau cel putin o schimbare de hobby. Cele mai recente progrese tehnologice ti-au captat cu adevarat interesul. Realizarea de filme, in special, va face sa curga sucul creativ. Poate ca este timpul sa te inscrii la un atelier de weekend sau sa te bucuri de camera video la care te-ai uitat.

BALANȚĂ

Astazi ai putea sa te opresti la biroul agentiei de turism, cel pe langa care ai trecut de nenumarate ori, si sa te uiti la poze. Thailanda, Hong Kong si Noua Zeelanda sunt doar cateva dintre locurile pe care ai dori sa le vezi. Imaginile arata atat de atragatoare. Planifica o astfel de calatorie, desi este probabil sa fie doar o diversiune temporara. Pofta ta de calatorie indica o neliniste fundamentala care trebuie rezolvat

SCORPION

Schimbarea, chiar si atunci cand este in bine, poate fi uneori putin infricosatoare. Poti simti o oarecare ezitare in alegerea unui nou loc de munca sau in a iti moderniza casa. Cu toate acestea, ti se ofera o oportunitate grozava. Daca nu o apuci, probabil ca vei regreta pentru tot restul vietii. Ceea ce se intampla acum poate fi cel mai bun lucru posibil care ti se poate intample!

SĂGETĂTOR

Exista o multime de oportunitati si esti tentat sa profiti de fiecare dintre ele. Ei bine, este necesar un pic de discriminare daca ai de gand sa folosesti cat mai bine atmosfera de bun augur. Calatoria este cu siguranta in imagine, la fel si continuarea educatiei intr-un fel. Ar putea fi ceva simplu, cum ar fi inscrierea la un curs de gatit la un centru de educatie pentru adulti. Sau poate vei indeplini o ambitie de-o viata si vei aplica la scoala de afaceri.

CAPRICORN

Fii atent la bani astazi. Daca o investesti cu intelepciune, iti va servi mult si bine. Curiozitatea ta a fost starnita in legatura cu unele subiecte destul de ezoterice, poate despre artele intunecate. De ce nu vizitati biblioteca locala pentru a vedea cateva carti despre aceste subiecte de interes?

VĂRSĂTOR

O schimbare de scena este pregatita pentru tine si nu este clar daca aceasta este sau nu o miscare voluntara, dar este clar ca haosul si confuzia vor domni in urmatoarele zile. Sunt multe de facut. Din fericire, abilitatile organizatorice iti vor servi bine si vei reusi sa finalizezi totul in timp record!

PEȘTI

Daca ai ceva ce incerci sa studiezi, nu este ziua potrivita. Puterea ta de concentrare este probabil sa scada, iar ceea ce citesti va fi imposibil de inteles. Daca nu este cu adevarat necesar, cel mai bine ar fi sa lasi cartile deoparte pana maine, deoarece probabil ca astazi nu vei absorbi prea multe. Incercarea de a citi ar putea da nastere la iluzia ca ai invatat ceva. Fii in siguranta si amana!

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
2125 locuitori

Andruşul de Jos este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Jos este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Cahul și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2125 de oameni. Satul Andruşul de Jos a fost menționat documentar în anul 1459.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.