27 martie 2013, 15:20 Caleidoscop views 8351
27 martie 2013, 15:20 Caleidoscop views 8351

„Moldovenii” și-au premiat cîștigătorii concursului „Iarna în Moldova”

Fericiții cîștigători ai concursului „Iarna în Moldova: tradiții, obiceiuri, sărbători”, organizat de site-ul moldovenii.md și-au ridicat premiile binemeritate. Cel care a înmînat premiile învingătorilor, a fost nimeni altul, decît îndrăgitul interpret, Boris Covali, pe care publicul îl votase la finala naţională pentru a ne reprezenta ţara la „Eurovision”. Tot Boris a fost cel care a extras și cîștigătorul unui iPad, în urma concursului organizat pe facebook.

Astfel, deținătoarea premiului III, Nina Postică s-a ales cu o excursie şi degustare pentru două persoane în oraşul subteran „Cricova”, deținătoarea premiului II, Olga Gheorghiță, a primit două bilete avia în orice colţişor al Europei, iar Premiul Mare, un iPad 4 de ultimă generație i-a revenit Nicoletei Cipco. Celălalt iPad 4 l-a cîştigat în urma extragerii lui Nichita Vacari.

Întrebată ce-a trebuit să facă pentru a cîștiga, deținătoarea noului iPad, Nicoleta Cipco, ne-a relatat că n-a făcut altceva decît să se înregistreze la concurs și să spună prietenilor s-o voteze. „După ce am aflat de concurs, am sunat tuturor, le-am scris și le-am spus să mă voteze numaidecît. Văd că m-au votat și sînt foarte fericită”, ne-a spus Nicoleta. Ea ne-a mai mărturisit că încă nu știe ce o să facă cu premiul, dar că o să-i fie foarte util, ea fiind încă elevă la liceu.

Nici deținătoarea celor două bilete în orice colțișor al Europei, Olga Gheorhiță, nu s-a decis ce va face cu premiul, deși ar vrea să viziteze Parisul. Întrebată ce a făcut ea pentru a cîștiga, Olga ne-a spus că „mai nimic”. „De fapt, sînt înregistrată mai demult pe acest site, am mai cîștigat un premiu un an în urmă, dar era premiul trei și deja eram înregistrată. Mi-am rugat doar prietenii să se înregistreze și să voteze zilnic”, ne-a răspuns cîștigătoarea.

Și pentru că data trecută a luat premiul trei, iar în cadrul concursului fotografic „Iarna în Moldova”, a luat premiul doi, Olga Gheorghiță ne-a promis că data viitoare va lua chiar Premiul Mare. „Chiar mi-aș dori acest lucru, fiindcă apreciez acest site și accesîndu-l aflu foarte multe lucruri ce țin de tradițiile moldovenilor”, a mai spus Olga.

Cel care le-a înmînat premiile, interpretul Boris Covali, s-a dovedit a fi mai puțin pregătit la acest capitol, mărturisindu-ne că deși auzise de mai mult timp, abia azi a deschis pentru prima oară site-ul www.moldovenii.md. „L-am văzut astăzi pentru prima dată și îmi pare bine că acolo este totul despre țara noastră, este istoria, muzica, cultura și tot, tot, tot”, a spus Boris, promițînd că va vizita și în continuare pagina web.

Ultima picătură pentru Boris a fost atunci cînd a fost rugat să extragă cîștigătorul iPad-ului pus în joc pe facebook. După ce a aflat că pentru a putea cîștiga iPad-ul, trebuia doar să dea un „like!” paginii „moldovenii.md” de pe facebook și share la poza noastră, Boris a promis că va deveni un vizitator devotat al site-ului. Ceea ce puteți face și voi, pentru a cîștiga în cadrul concursurilor noastre ulterioare. Vă așteptăm.

Cuvinte cheie:

premiu , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
4151 locuitori

Cocieri este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cocieri şi Vasilievca. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4151 de locuitori. Satul Cocieri a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.