10 aprilie 2013, 12:27 Caleidoscop views 7231
10 aprilie 2013, 12:27 Caleidoscop views 7231

Facebook va cere bani pe ce era înainte gratuit


Foto: gandul.info

Încet, încet, ceea ce era gratuit pe Facebook începe să coste. Cea mai mare reţea de socializare online din lume a început să-i taxeze pe unii dintre utilizatorii din Marea Britanie pentru mesajele pe care aceştia le trimit celebrităţilor, scrie gandul.info.

Primele teste ale acestui nou serviciu au început la sfîrşitul anului trecut în SUA. În Marea Britanie, utilizatorii vor plăti pentru a-i trimite un mesaj unei vedete sau celebrităţi pînă la 11 lire sterline. Cele mai ieftine mesaje costă 11 penny.

Introducerea acestei taxe a fost criticată, deoarece unul din sloganurile Facebook este: "It's free and always will be" ("Este gratuit şi întotdeauna va fi aşa" - trad.).

Reprezentanţii Facebook au transmis că nu a fost luată o decizie privind implementarea acestui sistem de plată la nivelul întregii platforme. Totul depinde de cum vor merge testele.

Facebook caută noi surse de venituri. Recent, compania a lansat interfaţa Facebook Home, care poate fi instalată pe telefoanele care rulează sistemul de operare Android. Compania va livra reclame prin intermediul acestei aplicaţii.

Cuvinte cheie:

retea de socializare , internet , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.