12 aprilie 2013, 16:05 Caleidoscop views 7518
12 aprilie 2013, 16:05 Caleidoscop views 7518

Facebook lansează o noua aplicaţie


Foto: thenextweb.com

Noua familie de aplicaţii pentru Android, Facebook Home, care va fi lansată pe 12 aprilie în magazinul virtual Google Play, va include reclame, însă nu de la început. "Nu sînt reclame deocamdată, însă sînt sigur că într-o zi vor fi", a declarat Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook.

Reclamele vor apărea pe lockscreen (ecranul de pe care se deblochează telefonul după ce se aprinde ecranul), a adăugat un alt reprezentant Facebook, transmite publicația TNW.

Zuckerberg a spus că aplicaţia Facebook Home nu va urmări ce caută utilizatorii pe internet de pe telefon, iar reclamele nu vor fi servite pe baza acestor informaţii.

Reclamele furnizate pe dispozitive mobile reprezintă o miză mare pentru cea mai mare reţea de socializare online din lume. În acest an Facebook va încasa 30% din sumele cheltuite în SUA cu publicitatea pe dispozitive mobile, potrivit unui nou raport al firmei eMarketer. Această piaţa este estimată în 2013 la 7,29 miliarde de dolari. 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1157 locuitori

Mereşeuca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Mereşeuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 18 km de orașul Ocnița și la 218 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1157 de oameni. Satul Mereșeuca a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.