13 aprilie 2013, 02:29 Caleidoscop views 7665
13 aprilie 2013, 02:29 Caleidoscop views 7665

Horoscopul pentru 13 aprilie 2013


 

BERBEC: Sîmbăta este potrivită pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Eşti nemulţumit de finanţele de care dispui, însă dacă analizezi cinstit vei constata că beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca onorabil cu toate plăţile. Atenţie că energia vitală îţi joacă feste, astfel încît bine ar fi să eviţi eforturile fizice şi intelectuale.


TAUR:
Finalul acestei săptămîni îţi aduce în atenţie faptul că ar trebui să îţi revizuieşti atitudinea şi relaţiile cu cei din jur. Eşti obosit, iar mentalul îţi este foarte încordat. Duşmanii ascunşi sînt pe fază şi tpregătesc conflicte pe termen lung. Depinde numai de tine să se deruleze lucrurile în favoarea ta.


GEMENI:
Sîmbătă ar fi bine să te odihneşti şi să eviţi spaţiile aglomerate. Afecţiunile legate de gît şi aparat uro-genital se pot accentua. Remediile naturiste, o dietă de sezon şi hidratarea suficientă îţi sînt cele mai potrivite zilele acestea.


RAC:
La sfîrşitul acestei săptămîni ai de-a face cu prietenii sau cu persoanele care pretind că te protejează şi susţin în demersurile tale socio-profesionale. Provocările acestor persoane sînt mari, au scopuri total diferite de ale tale, aşa încît evită să le dai apă la moară. Beneficiezi de şanse vizibile de ridicare în rang, dar mulţi doresc să ţi le fure.


LEU:
Finalul acestei săptămîni îţi aduce evenimente mondene, cu multă lume. Sînt posibile provocări neplăcute din partea unor persoane cu funcţii înalte, dar cu puţin effort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Discuţii aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal. Controlează-ţi reacţiile şi modul în care îţi exprimi opiniile. Ar fi bine să îţi reevaluezi relaţiile de prietenie şi să renunţi la cele nepotrivite.

FECIOARĂ:
Sîmbătă este o zi potrivită rafinării sufleteşti prin activităţi culturale. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau îmbogăţeşte-ţi cunoştinţele cu teme noi spirituale. S-ar putea să te gîndeşti la călătorii îndepărtate, însă un simplu dialog cu cineva aflat departe de ţară îţi poate alina dorul de ducă.


BALANTĂ:
Weekend-ul anunţă faptul că trebuie să fii mai atent cu finanţele. Achită-ţi la timp facturile sau alte tipuri de datorii, pentru că există riscul să rămîi restant multă vreme. Există restricţii serioase la acest capitol, aşa încît fii vigilent.

SCORPION:
Colaboratorii din cadrul unui proiect, partenerul de viaţă sau cel de afaceri te vor provoca la discuţii aprinse zilele acestea. Ţi se poate reproşa faptul că munceşti prea mult singur şi pe ceilalţi îi neglijezi. Ia aminte la ce ţi se spune şi corectează lucrurile. Este nevoie să lucrezi în echipă şi să îi laşi şi pe ceilalţi să se evidenţieze.


SĂGETĂTOR:
Sîmbătă se pare că îţi vei continua activitatea de la serviciu sau te ocupi de treburile de rutină ale casei. Atenţie că sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să îţi dozezi eforturile. De evitat zilele acestea consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cît posibil. Odihnă, aerul proaspăt şi o dietă uşoară îţi sînt de mare ajutor.

CAPRICORN:
Copiii şi persoana iubită sînt temele principale ale zilei de sîmbătă. Ifosele lor te pot necăji, dar fii mai înţelegător şi ocupă-te mai mult de tine. Un hobby ţi-ar aduce momente de linişte şi voie bună.


VĂRSĂTOR:
Finalul săptămînii îţi aduce în atenţie familia şi treburile gospodăreşti. Cu unii membrii ai familiei te poţi certa serios din varii motive, de aceea fii prudent. Ţine cont şi de părerile sau problemele celor dragi.


PESTI:
Sîmbătă s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri, fie la cumpărături, fie la vreo rudă sau la vreun prieten. Cineva îţi va cere ajutorul, dar pare-se că unul bănesc, material. Analizează situaţia celui în cauză şi oferă-ţi ajutorul numai după ce îţi rezolvi treburile tale.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
473 locuitori

Sîrbeşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Satul Sîrbești este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 473 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sîrbești datează din anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.