13 aprilie 2013, 21:27 Caleidoscop views 8015
13 aprilie 2013, 21:27 Caleidoscop views 8015

Horoscopul pentru 14 aprilie 2013



BERBEC: Duminică se anunţă întîlniri şi dialoguri furtunoase cu rudele şi prietenii apropiaţi. Vorbeşte cît mai puţin!

TAUR:
Duminică, gîndurile îţi sînt atrase de cîştigurile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Îţi vin mulţi bani pare-se, însă şi cheltuielile sînt pe măsură.

GEMENI:
Duminică te vei simţi mai bine, însă nu forţa nota. Programează-ţi treburile săptămînii viitoare, dar ia în calcul şi neprevăzutul. Evită discuţiile intime sau frivole cu prietenii.

RAC:
Duminică este o zi potrivită pentru odihnă, plimbări în aer liber şi meditaţii în locuri sfinte. Sănătatea este vulnerabilă.

LEU:
Finalul acestei săptămîni îţi aduce evenimente mondene, cu multă lume. Sînt posibile provocări neplăcute din partea unor persoane cu funcţii înalte, dar cu puţin effort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Discuţii aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal. Controlează-ţi reacţiile şi modul în care îţi exprimi opiniile. Ar fi bine să îţi reevaluezi relaţiile de prietenie şi să renunţi la cele nepotrivite.

FECIOARĂ:
Duminică se întrezăreşte zarvă mare în jurul tău. Ori mergi la o întîlnire importantă cu multă lume, ori la tine acasă se autoinvită la fel de multă lume.

BALANTĂ:
Duminică sînt posibile veşti din străinătate. Unele sînt neplăcute, dar şi ele îţi sînt de folos. Dacă trebuie să înveţi sau să susţii probe, pregăteşte-te temeinic.

SCORPION:
Duminică va trebui să îţi verifici bugetul de venituri şi cheltuieli şi să planifici achitarea unor datorii restante.

SĂGETĂTOR:
Duminică, provocările majore vin de la partenerul de viaţă şi de la colaborările în care eşti implicat.

CAPRICORN:
Duminică se pot accentua afecţiunile legate de aparatul respirator şi ficat. Dozează-ţi eforturile, pentru că există riscul să exagerezi cu munca şi de aici organsimul să îţi dea semnale alarmante.

VĂRSĂTOR:
Duminică se anunţă o mică chermeză. Te afli într-o perioadă periculoasă în care amorul îţi da tîrcoale şi în orice persoană vezi Feţi-Frumoşi sau Ilene Cosînzene. Evită excesele de orice fel!

PESTI:
Duminică, familia te înconjoară şi te provoacă. Evită cheltuielile nefodate pentru casă şi grădină. Gîndeşte-te la schimbarea spaţiului locativ sau la achiziţionarea de bunuri imobiliare.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1749 locuitori

Moşana este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Moşana și Octeabriscoe. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și la 223 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1749 de oameni. Satul Moşana a fost menționat documentar în anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.