11 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1565
Horoscopul pentru 12 iulie 2022
Foto: astrostar.ru
11 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1565

Horoscopul pentru 12 iulie 2022

BERBEC

S-ar putea să fii împins de două tabere foarte puternice astăzi. Întrucât eșți cel amabil, diplomatic și sensibil, devii țintă perfectă pentru oameni mai abrazivi și cu opinii diferite. S-ar putea să doreșți să fii de partea faptelor reci și dure care ți se prezintă dar este posibil că lucrurile să nu fie atât de clare pe cât par la prima vedere.

TAUR

Eșți predispus să ai o înclinare spre partea sălbatică astăzi. Există un val de energie puternică care lucrează pentru a da forță ego-ului și încrederii în sine. Folosește acest impuls cât mai bine. Vei avea nevoie de el. Taie prin fantezie până reușeșți să descoperi adevărul.

GEMENI

O tactică bună pentru ține astăzi ar fi să-ți transformi temerile în motivație pentru o acțiune pozitivă. Ai la dispoziție multă energie, așa că nu o pierde. Fii conștient de faptul că acesta este unul dintre acele momente în care cel mai mic comentariu sau insultă ar putea declanșa o reacție în lanț. Oamenii sunt destul de încărcați emoțional, așa că ai grijă pe unde pășeșți.

RAC

Este posibil să te confrunți cu rapoarte contradictorii astăzi. Informațiile pot fi afectate de emoție, așa că ai grijă să alegi lucrul care strigă cel mai tare. S-ar putea să fii încadrat în secret într-un loc în care nu vrei să fii. Ia în considerare avertismentele interne pe care le primeșți. Această este o zi bună pentru a face lucrurile cu pasiune.

LEU

S-ar putea să fii sedus de promisiuni fantastice care oferă lucruri minunate și recompense fanteziste. Dar ferește-te de orice este recomandat cu o mulțime de clopote și fluiere. S-ar putea să se vorbească mult, dar să se facă puține. Nu fi surprins dacă oamenii cu emoții intense fac un pas pentru a îți spune cum ar trebui să-ți conduci viață. Nu uită cine este șeful.

FECIOARĂ

Oamenii sunt predispuși să fie destul de emoționați când vine vorba de aspectul pe care doresc să îl proiecteze astăzi, așa că ai grijă pe unde calci. Este treaba ta să vezi prin machiajul și modă care ascund adevăratele personalități ale oamenilor care insistă să poarte aceste mășți. Cheia este să nu te lași păcălit de cei care se ascund în spatele unei fațade construite mai mult de societate decât de ei înșiși.

BALANȚĂ

Nu fi surprins dacă unele dintre fanteziile și visele tale sunt puse la încercare astăzi de o forță puternică. Oamenii sunt predispuși să fie foarte pasionați de lucruri. Majoritatea nu vor fi impresionați de planurile tale dar poți încerca abordarea obișnuită de a continuă pur și simplu ceea ce faci, dar o abordare mai bună ar putea fi necesară.

SCORPION

Ai atins un punct culminant din punct de vedere emoțional, și ai putea găși o opoziție aspră venind spre ține fără un motiv aparent. Există astăzi o forță încăpățânată, puternică și opresivă și ar trebui să fii conștient de faptul că, cu cât punctul de vedere este mai rigid, cu atât va fi mai grea găsirea unei soluții. Compromisul este o virtute esențială a zilei.

SĂGETĂTOR

Ai grijă să nu fii prea cavaler astăzi. Ar fi înțelept să adopți un ton mai serios decât ai face în mod normal. S-ar putea să fii înclinat să fii neglijent cu cuvintele tale, dar oamenii te vor lua la propriu. Asigura-te că spui lucruri care vrei să spui de fapt. Atenția ta pentru modă și cultură pop intră în conflict cu o forță care îți cere să te concentrezi asupra lucrurilor cu o valoare spirituală mai profundă.

CAPRICORN

Ai sensibilitatea de a înțelege ce se întâmplă în fiecare situație astăzi. Ceea ce eșți predispus să găseșți sunt emoții puternice care intră în conflict cu opinii extrem de puternice. Bun venit la bătălia dintre cap și inima. În această zi, s-ar putea să fii mai predispus să te alături inimii. Realizează că această arena este destul de încinsă și că forțele sunt extrem de incăpătanate.

VĂRSĂTOR

Lumea fanteziei pe care ți-ai construit-o pentru ține este o plăcere de privit. Oamenii intră în lumea ta și se distrează grozav iar prezența ta încânta oamenii cu plăcere. Astăzi, însă, această lume poate fi amenințată de realități dure care vin sub formă de informații electronice. Această forță este puternică și poate fi destul de neregulată și spontană. Fii pregătit.

PEȘTI

Poate fi dificil să rămâi pe pământ astăzi, cu toate informațiile care zboară în jur și emoțiile zbarnind în inima ta. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios. Această este cheia pentru menținerea nivelului capului pe tot parcursul zilei. Fă lucrurile cu pasiune pentru că există fapte importante care vin la ține din surse neașteptate.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2081 locuitori

Bălăbăneşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăbăneşti, Mălăieşti şi Mălăieştii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Criuleni și la 24 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de locuitori. Satul Bălăbănești a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.