14 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1613
Horoscopul pentru 15 iulie 2022
Foto: wordyou.ru
14 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1613

Horoscopul pentru 15 iulie 2022

BERBEC

Ai muncit din greu si incepi sa te intrebi daca tot efortul tau a fost degeaba. O restructurare la locul de munca te face sa te intrebi exact unde te incadrezi sau chiar daca te incadrezi intr-un loc anume. Poti avea cateva zile tulburatoare, dar vei fi usurat sa afli ca sefii au planuri mari pentru tine in compania recent organizata si eficientizata.

TAUR

Astazi, s-ar putea sa doresti sa te separi de lume si sa te ascunzi. Curtea sau dormitorul tau pare deosebit de atragator in acest moment si s-ar putea sa fi cumparat o noua carte pe care nu ai rabdare sa o citesti. Nici nu vei simti ca vei impartasi o masa cu restul familiei. Nu iti fa griji pentru asta. Cu totii ne dorim ceva timp sa fim singuri ocazional. Familia ta ar trebui sa inteleaga.

GEMENI

Tine-ti ochii larg deschisi astazi, deoarece s-ar putea sa intalnesti persoana visurilor tale! Sau ai putea sa te lovesti, literalmente, de o gramada de bani. Este probabil sa fie o zi mai neobisnuita, asa ca tine-ti ideile despre tine si mintea deschise tuturor posibilitatilor. Daca iti vine in cale o noua oportunitate de afaceri, nu le accepta imediat. Noteaza toate informatiile si revizuieste-le cand ai timpul necesar.

RAC

Astazi incerci sa iti ascunzi cu mare iscusinta slabiciunile si pentru a nu ramane descoperit in fata celorlalti preferi sa porti masca unui om cat se poate de sigur, ascunzand slabiciunile cat de bine poti. Incearca sa nu uiti sa le reamintesti celor din jur de toate succesele tale pe plan profesional pentru a te asigura ca te-ai facut inteles.

LEU

Astazi este ultima zi pentru a finaliza un proiect foarte mare la care probabil lucrezi de ceva timp. Chiar daca numele tau nu va aparea pe coperta cartii sau a propunerii de afaceri, esti incantat ca ai jucat un rol atat de important in finalizarea acesteia. Asigura-te ca vei avea un mic dejun si un pranz hranitor astazi, pentru ca este posibil sa lucrezi chiar si la cina.

FECIOARĂ

Casa ta ar putea fi astazi un loc circulat dar este posibil ca un membru al gospodariei sa fie plecat, iar prezenta acestei persoane este necesara. Singurul lucru pe care il poti face in asemenea circumstante este sa te asiguri ca toata lumea ramane ocupata pana cand cel absent revine. O modalitate de a distrage familia este de a-i determina sa curete casa in asteptarea unei urari de bun venit!

BALANȚĂ

Frictiunea sau alte probleme de la locul de munca te-ar putea determina sa vrei sa renunti, dar ingrijorarile legate de bani ar putea sa te impiedice sa o faci. Cu siguranta, trebuie sa iti reevaluezi situatia. Poate ca o schimbare de pozitie este exact ceea ce ai nevoie acum. Este posibil sa ai talente neexploatate care te-ar putea face mai comercializabil si, de asemenea, poate doresti sa instruiesti aceste talente. Gandeste-te la asta! Daca tu crezi cu adevarat ca doresti o schimbare, astazi ar fi bine sa actionezi.

SCORPION

In ultima vreme esti neinfricat si ti se pare ca poti face dreptate in lume, chiar daca nu este asa. Ar fi bine sa te concentrezi pe ceea ce poti face in viata ta mai intai si abia apoi sa te implici in viata celor din jur. Daca vrei sa imbunatatesti ceva la tine, astazi este ziua potrivita pentru ca astrele sunt de partea ta.

SĂGETĂTOR

Activitatile de grup care implica meditatie, subiecte psihice, spirituale sau artistice sunt probabil foarte atragatoare pentru tine chiar acum. Aceasta este ziua perfecta pentru a incepe o clasa sau a participa la o prelegere pe astfel de subiecte. Ai putea intalni niste oameni interesanti care devin prieteni apropiati. Este posibil sa simti o legatura psihica cu oricine intalnesti astazi si ai senzatia ca viata ta s-a schimbat in bine. Bucura- te!

CAPRICORN

Nu te astepta ca vreun proiect creativ sa mearga fara probleme astazi. Ai putea experimenta blocaje mentale si ti se va parea dificil sa treci peste ele. Nu te panica, deoarece totul va trece. Incearca sa iti pui proiectul deoparte si sa revii la el mai tarziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea sa iti aduca unele informatii neconcordante care te-ar putea determina sa doresti sa le transmiti si altora. Inainte de a face acest lucru, asigura-te ca ai toate faptele reale.

VĂRSĂTOR

Vizitatorii din casa ta, probabil invitati de altii din gospodaria ta, ar putea sa-si spuna o parere legata de dorinta de a fi singur si sa-ti afle gandurile pe care le ai in aceasta zi. Mintea ta este ascutita, iar ideile ar trebui sa vina destul de multe si rapide. Nu te irita atat de mult de situatia de acasa deoarece risti sa iti sabotezi planurile. S-ar putea sa doresti sa pleci undeva de unul singur, eventual sa te ascunzi in propria camera.

PEȘTI

E posibil sa te simti pregatit pentru o schimbare. Nu este faptul ca nu esti multumit de locul de munca sau de mediul tau, mai degraba ca mintea ta este pregatita pentru noi provocari. S-ar putea sa poti satisface aceasta foame, asumandu-ti mai multa responsabilitate la serviciu sau inscriindu-te pentru a participa la unele cursuri de seara dupa munca. Orice activitate noua si diferita, ii va oferi mintii stimularea pe care o doreste.

 

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

iulie , horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
62 locuitori

Artimonovca este un sat din cadrul comunei Javgur, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de oameni. Satul Artimonovca a fost fondat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.