09 iulie 2013, 14:43 Caleidoscop views 11422
09 iulie 2013, 14:43 Caleidoscop views 11422

Noi predicții ale lui Gr. Rasputin despre Sfîrșitul lumii


Foto: moldovenii.md

Nu ne-am liniștit bine cu Apocalipsa prezisă de mayași pentru 2012, că sînt din nou dezbateri asprinse cum că o astfel de nenorocire este mai aroape decît ne-am aștepta: pe 23 august 2013, conform previziunilor făcute de călugărul rus Rasputin.

Informațiile au fost date publicității după ce, în arhiva KGB, au fost descoperite documente în care "Călugărul nebun", așa cum i se spunea lui Rasputin (1869-1916), enunța o serie de întîmplări " din viitor". Astfel, el a prezis revoluția bolșevică din 1917, precum și asasinarea țarului Nicolae și a familiei sale. De asemenea, a anticipat dominaţia lui Hitler, prima aselenizare și destrămarea URSS.

"Rasputin a prezis revoluţia bolşevică din 1917 şi asasinarea ţarului Nicolae şi a familiei sale. A anticipat apariţia şi dominaţia lui Hitler, prima aselenizare şi destrămarea URSS-ului. Liderii sovietici au ţinut secrete aceste hîrtii pentru că Rasputin nu numai că a prezis apariţia comunismului, dar a anunţat şi sfîrşitul lui", susține politologul american David W. Norvalk.

Astfel, conform profețiilor lui Rasputin, pe 23 August 2013 "un foc uriaș va mistui toate vietăţile, iar pe planetă se va așterne o linişte de mormînt", mai spune cercetătorul.

„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin pînă acum s-au adeverit", a continuat americanul.

Cu toate acestea, există și profeții ale călugărului rus care nu s-au adeverit, cum ar fi spre exemplu că în 2001 va fi un val masiv de sinucideri, ca urmare a atestării teoriei reîncarnării, în 2003 va apărea un virus mortal, scăpat din laboratoarele americane care se va răspîndi cu repeziciune în America sau că în 2005, vor avea loc schimbări dramatice în clima planetei, iar Iisus va veni pe Pămînt, în timpul unei furtuni.

Sursa: libertatea.ro

Cuvinte cheie:

apocalips , lume , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.