10 iulie 2013, 12:52 Caleidoscop views 9114
10 iulie 2013, 12:52 Caleidoscop views 9114

Incredibil! În 2 meciuri de fotbal s-au marcat 146 de goluri


Foto: rambler.ru

Două partide din Nigeria au înregistrat scoruri incredibile - în play-off-ul din Divizia 4 de amatori din Nigeria, adică cel de-al 6-lea eșalon, s-au înregistrat scoruri uluitoare.

Patru echipe erau implicate în lupta pentru promovare, iar cei de la „Police Machine” și „Plateau United Feeders” erau înainte de ultimele meciuri la egalitate de puncte și golaveraj. Astfel, era clar că totul se va decide în funcție de numărul de goluri marcate de cele două echipe în ultima etapă.

Cei de la „Police Machine” păreau să-și fi asigurat promovarea după un scor halucinant – 67 - 0 contra celor de la „Babayaro” FC! Acest scor a fost însă eclipsat de cel al celor de la „Plateau United” – aceștia au căștigat cu 79 - 0 în fața celor de la „Akurba” FC!

Directorul de competiții din Nigeria, Mohammed Sanusi și-a exprimat imediat furia după aceste rezultate: "Este o rușine. Am confirmat rezultatele de pe teren și este inacceptabil. Comitetul diviziei de amatori va lua o decizie cît de curînd posibil", - a declarat acesta pentru Kick off Nigeria.

"Oficialii meciului au fost suspendați. Vestea bună este că niciuna dintre aceste echipe nu făcea parte din liga noastra. În acest moment, ele sînt doar reprezentantele statului și numai cîștigătorii grupei s-ar fi calificat pentru Liga națională de amatori. Nu putem lăsa însă asemenea rezultate frauduloase să le permită calificarea în liga noastră. Comitetul Executiv va lua o decizie finală", - a spus Emmanuel Adesanya, membru al Comitetului Executiv.

Sursa: glavnoe.ua

Cuvinte cheie:

sport , fotbal , Africa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
148 locuitori

Baroncea Nouă este un sat din cadrul comunei Baroncea, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 148 de oameni. Satul Baroncea Nouă a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.